0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: crimson στις Ιουνίου 07, 2013, 01:21:56 amΤα τελευταία χρόνια μόλις ανοίγω κουβέντα για το θέμα στα σχολεία που έχω δουλέψει, ειδικά σε ό,τι αφορά τον κλάδο μου, πέφτουνε να με φάνε.Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγετε τέτοια κουβέντα στα σχολεία, γιατί το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη, την οποία προσπαθούν και να φιμώσουν.
Τα τελευταία χρόνια μόλις ανοίγω κουβέντα για το θέμα στα σχολεία που έχω δουλέψει, ειδικά σε ό,τι αφορά τον κλάδο μου, πέφτουνε να με φάνε.
Ποιος θα σε φάει casperini; Εδώ είμαστε όλοι μαζί για να υπερασπιζόμαστε τη θέση μας και να οργανωθούμε.Πέρασαν οι καιροί που δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις δυσκολίες στις οποίες μας έχει φέρει το σύστημα.
H δικαιοσύνη έχει μιλήσει και μάλιστα πολύ πρόσφατα, τον Μάη του 2012. Σε πιλοτική δίκη για όλο το δημόσιο αποφασίστηκε με την γνωμοδότηση 68/2012 ότι οι συμβασιούχοι που έγιναν μόνιμοι έγιναν με αντισυνταγματικό τρόπο και γι αυτό προβλέπεται η ανάκληση του διορισμού τους.