*

Αποστολέας Θέμα: Λήξη απόσπασης - Ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής  (Αναγνώστηκε 39723 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xerxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Λήξη απόσπασης - Ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής
« Απάντηση #98 στις: Ιούνιος 20, 2013, 06:58:11 μμ »
Στη ΔΔΕ Πέλλας οι αποσπασμένοι στην ΠΕ τοποθετήθηκαν προσωρινά σε σχολεία της ΔΕ (με απόφαση της) από 25/6 έως 28/6 και πρέπει να παρουσιάζονται καθημερινά!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιούνιος 20, 2013, 07:18:42 μμ »

Εμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;

ακριβώς αυτό !
Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α.
...
Αυτό που ακριβώς υπάρχει?
είμαι αποσπασμένος στη Α/θμια κ δε ξέρω τι θα κάνω από Δευτέρα.
Ούτε η Β/θμια που ανήκω έβγαλε καμιά ανακοίνωση ούτε η Β/θμια του νομού που είμαι αποσπασμένος(Στην Α/θμια)
 ???

Πάμε πάλι :
οι αποφάσεις απόσπασης ( προσοχή, πρόκειται για Υπουργικές Αποφάσεις και άρα δεν επιδέχονται αμφισβήτισης απο τις κατα τόπους ΔΔΕ ) ειναι δύο και αναφέρουν τα εξής :
η μεν πρώτη ότι αποσπάσθε στην τάδε ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ και απο εκει διατίθεστε στην αντίστοιχη Πρωτοβάθμια
η δε δεύτερη ότιι παρουσιάζεστε μεν απευθείας στην Α/θμια - επειδή ήδη είχε ξεκινήσει η σχολική χρονιά - αλλά ουσιαστικά αποσπάσθε στην Αντίστοιχη ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ πρωτα και απο εκει διατίθεστε στην Πρωτοβάθμια.
Όλα αυτά θα τα βρειτε στις τελευταίες παραγράφους των υπουργικών αποφάσεων μετά τους πινακες με τα ονόματα.

αυτό σημαινει ότι αφού πρωταρχικώς αποσπάσθε σε ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ανήκετε εκεί μεχρι το τέλος του διδακτικου έτους ( 28/06 για φέτος).
Επομένως στις 25/06 ( μιας και πριν έχουμε τριήμερο) αναλαμβάνετε στην ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ απόσπασης ( ή , αν σας έχει ήδη τοποθετησει σε σχολείο , στο σχολείο απόσπασης που σας τοποθετησε - έστω και εικονικά - η Δευτεροβάθμια.
Στις 28 /06 στέλνετε υπεύθυνη δήλωση κατ' εφαρμογή της νέας οδηγίας του Υπουργείου. Το τι θα γράφει αυτη και τι θα γράφεται στο πρακτικό μετά ειναι προς διερεύνηση, αύριο που θα μάθουμε θα σας πω...  :)

στο μεταξύ μόλις έλαβα ένα πμ που λεει πως κάποιες δδε έχουν βγάλει ανακοινωση ΄πως όσοι είστε με απόσπαση στην αντίστοιχη ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ  να παρουσιστείτε σε αυτές (τις ΔΔΕ δηλαδή)  αύριο 21/6 !! Αν σας έχει έρθει λοιπον τέτοια ανακοίνωση τότε να πράξετε αναλόγως ώστε να μην θεωρηθείτε αδικαιολόγητα απόντες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 20, 2013, 07:49:44 μμ από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ax_bax

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιούνιος 20, 2013, 07:27:33 μμ »
bitch
ευχαριστούμε για τις απαντήσεις
πρόλαβες και την απορία μου για το τι θα γραφεί στο πρακτικό της οργανικής, αναμένουμε
μια ακόμα απορία: σχολείο που θα είμαστε στις 28 θα πρέπει να μας αναφέρουν στο πρακτικό;

Αποσυνδεδεμένος ax_bax

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούνιος 20, 2013, 07:28:53 μμ »
bitch
ευχαριστούμε για τις απαντήσεις
πρόλαβες και την απορία μου για το τι θα γραφεί στο πρακτικό της οργανικής, αναμένουμε
μια ακόμα απορία: σχολείο που θα είμαστε στις 28 θα πρέπει να μας αναφέρουν στο πρακτικό;

*στο σχολείο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούνιος 20, 2013, 07:40:04 μμ »
έλα μου ντε!! Προσωπική μου άποψη πως όχι καθώς υποτίθεται ότι αναλαμβάνετε στο σχολείο οργανικής επομένως δε γίνεται να είστε ταυτόχρονα πχ στην Αθήνα και στη Ρόδο...
Αλλά θα ρωτησουμε και θα δούμε... Ευτυχώς μεσολαβεί τριήμερο και έχουμε αρκετό χρόνο να μάθουμε....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούνιος 20, 2013, 08:10:48 μμ »
χαίρομαι που δικαιώθηκα, γιατί όταν πρώτος υπενθύμισα εδώ, πριν από μερικά μηνύματα, ότι πέρυσι κανείς δεν όφειλε να παρουσιαστεί στην οργανική του (εκτός φυσικά από αυτούς που δεν το πήραν χαμπάρι ότι δεν ήταν υποχρεωτικό) πέσατε να με φάτε, γράψατε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου ζητούσατε να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφω δημόσια, μου ζητούσατε να σας στείλω το έγγραφο αυτό γιατί "κανείς" δεν το έχει δει κλπ.

Προσέξτε λοιπόν μην ταξιδέψετε άσκοπα και φέτος!

φιλικά
killbill

Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ότι το περσινό έγγραφο είναι τελείως διαφορετικό από το φετινό;
Το περσινό έλεγε για αόριστη διευκόλυνση, ενώ το φετινό ορίζει πώς πρέπει να γίνεται η ανάληψη υπηρεσίας εξ`αποστάσεως.
Με το περσινό έγγραφο η όλη διαδικασία επαφιόταν στην ευχέρεια του κάθε διευθυντή.
Εσύ όμως προχθές έγραφες:

Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση από το διευθυντή να διευκολύνει, με τα όσα ισχύουν σήμερα δεν υπάρχει τρόπος.

τι διάθεση ρε παιδιά; τόσο που έχουν σφίξει τα πράματα, ποιος διευθυντής ρισκάρει να μην εφαρμόσει το γράμμα του νόμου και να προτιμήσει την καλή διάθεση; Εδώ κοιτάνε να σου βρουν παράπτωμα να σε απολύσουν. πάνε οι εποχές που τα πράγματα ήταν στην καλή διάθεση του διευθυντή.

Για ποια δικαίωση μιλάς;

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος gumus

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούνιος 20, 2013, 08:30:40 μμ »
Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο jak_13! Εγώ είμαι από αυτούς που πέρυσι ταξέδεψαν στην οργανική, όχι γιατί δεν πήρα χαμπάρι το έγγραφο, αλλά γιατί ήταν ασαφές και η διευθύντριά μου το ερμήνευσε αλλιώς. Το φετινό όμως έγγραφο δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Είναι επιτέλους σαφές και μας γλυτώνει από τεράστια έξοδα!!!
"Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! "
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιούνιος 20, 2013, 09:18:23 μμ »
Παιδιά, η δικιά μου διευθύντρια με απάλλαξε, δεν προλαβα καν να της το πω και μου είπε μην έρθεις κοπέλα μου δε χρειάζεται! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιούνιος 20, 2013, 09:21:37 μμ »
Παιδιά, η δικιά μου διευθύντρια με απάλλαξε, δεν προλαβα καν να της το πω και μου είπε μην έρθεις κοπέλα μου δε χρειάζεται! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...

Μπράβο! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, θα συμφωνήσω...
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιούνιος 20, 2013, 09:30:18 μμ »
να ρωτησω κατι; αυτοι που ειναι αποσπασμενοι δε χρειαζεται να πανε στις 28. οσοι ομως πηραμε μεταθεση ειμαστε υποχρεωμενοι να παρουσιαστουμε τοτε;
δεν υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστω μετα απο 2 βδομαδες πχ; τοσο αργα που βγηκαν οι μεταθεσεις ποτε θα προλαβω ακριβως να κανω τη μετακομιση;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιούνιος 20, 2013, 09:50:53 μμ »
θα πρέπει να πάρεις άδεια και γενικά αυτα ειναι δύσκολα διότι ακόμα οι εκπαιδευτικοί είστε επιταγμένοι επισήμως. Ρώτα στη ΔΔΕ μετάθεσής σου αν σου εγκρίνουν άδεια.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιούνιος 20, 2013, 09:57:49 μμ »
ευχαριστω! Ειχα σκοπο να περιμενω να δω αν θα παω σε καποιο σχολειο να συνεννοηθω με το Διευθυντη του σχολειου αλλα απ' ο,τι φαινεται επειδη καθυστερουν τα πραγματα θα ρωτησω το Διευθυντη Δ/θμιας.
Ελπιζω να δειξει κατανοηση...
Το εισιτηριο ειναι διπλασια τιμη απο οσο το βρισκω καθε φορα

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:03:57 μμ »

Πάντως το έγγραφο, όπως το έχουμε διαβάσει, λέει καθαρά ότι οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που μετατέθηκαν το έτος 2013, δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αναλάβουν υπηρεσία στη νέα τους οργανική θέση.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιούνιος 20, 2013, 10:25:54 μμ »

Πάντως το έγγραφο, όπως το έχουμε διαβάσει, λέει καθαρά ότι οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που μετατέθηκαν το έτος 2013, δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αναλάβουν υπηρεσία στη νέα τους οργανική θέση.

αυτο ομως μηπως αφηνει καποιο παραθυρακι; Δηλαδη θα αναλαβω την υπηρεσια μου αλλα μηπως μπορω να την αναλαβω αργοτερα;

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)