0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Ιούνιος 19, 2013, 06:27:41 μμΠαράθεση από: ax_bax στις Ιούνιος 19, 2013, 03:33:13 μμΕμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;ακριβώς αυτό ! Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α. ...Αυτό που ακριβώς υπάρχει?είμαι αποσπασμένος στη Α/θμια κ δε ξέρω τι θα κάνω από Δευτέρα.Ούτε η Β/θμια που ανήκω έβγαλε καμιά ανακοίνωση ούτε η Β/θμια του νομού που είμαι αποσπασμένος(Στην Α/θμια)
Παράθεση από: ax_bax στις Ιούνιος 19, 2013, 03:33:13 μμΕμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;ακριβώς αυτό ! Αποσπασμένοι στην Α/θμια εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στις 26/6 είτε στη ΔΔΕ απόσπασης είτε (αν έχει προηγηθεί τοποθέτηση σε σχολείο Δ/θμιας της Απόσπασης και ΜΕΤΑ τοποθέτηση στην Α/θμια ) στο σχολειο "εικονικής" τοποθέτησης της Β/θμιας. Αυτό ειναι σαφές από τις Υ.Α. ...
Εμάς μας είπανε να παρουσιαστούμε στο αντίστοιχο πυσδε της απόσπασης όπου θα μας τοποθετήσουν για το διάστημα αυτό. Με τα μόρια όμως τι γίνεται;
bitch ευχαριστούμε για τις απαντήσειςπρόλαβες και την απορία μου για το τι θα γραφεί στο πρακτικό της οργανικής, αναμένουμε μια ακόμα απορία: σχολείο που θα είμαστε στις 28 θα πρέπει να μας αναφέρουν στο πρακτικό;
χαίρομαι που δικαιώθηκα, γιατί όταν πρώτος υπενθύμισα εδώ, πριν από μερικά μηνύματα, ότι πέρυσι κανείς δεν όφειλε να παρουσιαστεί στην οργανική του (εκτός φυσικά από αυτούς που δεν το πήραν χαμπάρι ότι δεν ήταν υποχρεωτικό) πέσατε να με φάτε, γράψατε ότι τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου ζητούσατε να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφω δημόσια, μου ζητούσατε να σας στείλω το έγγραφο αυτό γιατί "κανείς" δεν το έχει δει κλπ.Προσέξτε λοιπόν μην ταξιδέψετε άσκοπα και φέτος!φιλικάkillbill
Παράθεση από: jak_13 στις Ιούνιος 18, 2013, 10:29:45 μμΑν δεν υπάρχει καλή διάθεση από το διευθυντή να διευκολύνει, με τα όσα ισχύουν σήμερα δεν υπάρχει τρόπος.τι διάθεση ρε παιδιά; τόσο που έχουν σφίξει τα πράματα, ποιος διευθυντής ρισκάρει να μην εφαρμόσει το γράμμα του νόμου και να προτιμήσει την καλή διάθεση; Εδώ κοιτάνε να σου βρουν παράπτωμα να σε απολύσουν. πάνε οι εποχές που τα πράγματα ήταν στην καλή διάθεση του διευθυντή.
Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση από το διευθυντή να διευκολύνει, με τα όσα ισχύουν σήμερα δεν υπάρχει τρόπος.
Παιδιά, η δικιά μου διευθύντρια με απάλλαξε, δεν προλαβα καν να της το πω και μου είπε μην έρθεις κοπέλα μου δε χρειάζεται! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...
Πάντως το έγγραφο, όπως το έχουμε διαβάσει, λέει καθαρά ότι οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που μετατέθηκαν το έτος 2013, δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση να αναλάβουν υπηρεσία στη νέα τους οργανική θέση.