0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Ξέρει κανείς αν το Υπουργείο θα απαλλάξει και φέτος τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από τη μετακίνηση προκειμένου να παρουσιαστούν στο σχολείο/ΔΔΕ οργανικής τους στις 28/6 που είναι και η τελευταία μέρα του διδακτικού έτους;
Πέρυσι πού παρουσιαστήκατε οι αποσπασμένοι και πότε το μάθατε; Θέλω να πω το ανακοινώνουν εγκαίρως ή τελευταία στιγμή; Εγώ έχω και 600 χιλιόμετρα να κάνω...
Παράθεση από: eva92 στις Ιουνίου 07, 2013, 06:33:14 pmΠέρυσι πού παρουσιαστήκατε οι αποσπασμένοι και πότε το μάθατε; Θέλω να πω το ανακοινώνουν εγκαίρως ή τελευταία στιγμή; Εγώ έχω και 600 χιλιόμετρα να κάνω... Πέρυσι βγήκαν Μάιο οι μεταθέσεις και από τότε ξέραμε ήδη ότι δεν πήραμε μετάθεση και έπρεπε να κλείσουμε αεροπορικά εισητήριΑ για την οργανική μας. 610+ ευρώ μου κόστισε η υπογραφή ανάληψης.
Για να καταλάβω, αν κάποιος έχει οργανική στην Κρήτη και έχει πάρει απόσπαση για Θεσσαλονίκη όπου είναι και ο τόπος μόνιμης διαμονής, θα πρέπει στις 28/6 να πάρει το αεροπλάνο για Κρήτη,να υπογράψει και να επιστρέψει;Με φαξ δε γίνεται;
Δεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.
Τι να καταλάβουν βέβαια άνθρωποι που διορίστηκαν απλώς επειδή ήρθε η σειρά τους (αξιοκρατικά βέβαια, αλλά χωρίς κόπο) στον τόπο συμφερόντων τους. Πότε ξοδεύτηκαν, πότε κατάλαβαν τι θα πει να πληρώνεις ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες περιμένοντας μέχρι τις 31 Αυγούστου πίσω από μια οθόνη για να δεις που θα δουλεύεις από την επόμενη μέρα και να πετάς στα σύννεφα αν τυχόν πιάσεις κανέναν όμορο νομό από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σου.
Παράθεση από: MHXMHX στις Ιουνίου 07, 2013, 11:32:56 pmΔεν είναι με τα καλά τους οι άνθρωποι.Γνωστό θα μου πείτε...Τότε η λύση είναι να αρρωστήσετε ,συνάδελφοι.Αρκετοί έχουν (εξ ανάγκης ίσως) προτιμήσει αυτή τη λύση, όμως, ΜΗΧΜΗΧ, οκ, έστω και το κάνει κάποιος μία φορά. Πόσο συχνά μπορεί να το κάνει; κάθε χρόνο; θα καταντήσει γραφικός. Και φαντάζομαι δε θα μπορεί να το κάνει με απλή υπεύθυνη δήλωση αφού η επόμενη μέρα θεωρείται και είναι αργία. Οι λύσεις ανάγκης ποτέ δε βοηθάνε συνολικά. Το θέμα εδώ είναι να βγουν οργανωμένα κείμενα, να γίνει επερώτηση στη βουλή, να προβληθεί το θέμα από τα ΜΜΕ μπας και ληφθεί κάποια μέριμνα ξεκάθαρα όμως όχι με χρησμούς τύπου Πυθίας "διευκόλυνση αποσπασμένων". Ξέρω περίπτωση συναδέλφου - το έχω γράψει και σε άλλο νήμα- που υπηρετούσε με απόσπαση 3 νομούς (οδικώς) μακριά από την οργανική του και όταν πήρε πέρυσι τηλέφωνο να συνεννοηθεί ο διευθυντής του είπε: "εντάξει κύριε τάδε, μπορείτε να έρθετε στις 10". Ε, τέτοιες διευκολύνσεις ας τις κρατήσουν για τον εαυτό τους γιατί μετά το παίζουν ότι σου έκαναν και χάρη. Τι να καταλάβουν βέβαια άνθρωποι που διορίστηκαν απλώς επειδή ήρθε η σειρά τους (αξιοκρατικά βέβαια, αλλά χωρίς κόπο) στον τόπο συμφερόντων τους. Πότε ξοδεύτηκαν, πότε κατάλαβαν τι θα πει να πληρώνεις ενοίκια, λογαριασμούς, βενζίνες περιμένοντας μέχρι τις 31 Αυγούστου πίσω από μια οθόνη για να δεις που θα δουλεύεις από την επόμενη μέρα και να πετάς στα σύννεφα αν τυχόν πιάσεις κανέναν όμορο νομό από τον τόπο μόνιμης κατοικίας σου.