PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
Μεταθέσεις
(Συντονιστές:
happiness
,
giokspy
)
Συνθήκες αμοιβαίας μετάθεσης
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Συνθήκες αμοιβαίας μετάθεσης (Αναγνώστηκε 5679 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dragadroun
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Συνθήκες αμοιβαίας μετάθεσης
«
στις:
Ιουνίου 10, 2013, 07:43:35 pm »
Tweet
Έστω ότι παίρνω αμοιβαία μετάθεση σε ένα σχολείο, όπου αυτός τη θέση του οποίου πήρα είναι ο πρώτος που έχει οργανική εκεί, αλλά υπάρχει και ένας δεύτερος με οργανική αλλά με πολύ λίγες ώρες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει την οργανική του. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Παίρνοντας οργανική εγώ σε αυτό το σχολείο, θεωρείται ότι προηγούμαι αφού πήρα τη θέση του πρώτου ή προηγείται αυτός που ήταν δεύτερος, γίνεται πρώτος και εγώ μένω με τις λίγες ώρες με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται;
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2013, 08:13:31 pm από dragadroun
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Συνθήκες αμοιβαίας ματάθεσης
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:18:36 »
gio66
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ: Συνθήκες αμοιβαίας ματάθεσης
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 07:50:32 pm »
Με επιφύλαξη νομίζω πως προηγείται ο δεύτερος και όχι εσύ καθώς η ημερομηνία που απέκτησες την οργανική είναι μεταγενέστερη από εκείνου. Δε νομίζω πως η "ανταλλαγή" των οργανικών κατά την αμοιβαία μετάθεση περιλαμβάνει και την ημερομηνία κτήσης... Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
Καταγράφηκε
Έχει ο Θεός.
dragadroun
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Συνθήκες αμοιβαίας μετάθεσης
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 08:14:27 pm »
Δεν είσαι απόλυτα σίγουρη δηλαδή. Είναι κανείς που να ξέρει σίγουρα να μας πει; Καμιά bitch ενδεχομένως;
Καταγράφηκε
guestteacher
Επισκέπτης
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 08:19:19 pm »
@dragadroun
Και εγώ με επιφύλαξη λέω ότι πρέπει να κάνει πράξη οριστικής τοποθέτησης το ΠΥΣΔΕ (νομίζω) και να υπογράψεις μετά στο πρακτικό του σχολείου. Σε αυτό το πρακτικό προφανώς φαίνεσαι μετά τον άλλο. Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:18:36 »
sliver
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 09:39:32 pm »
Παρομοια περιπτωση ειμαι και εγω. Οσο και να το εψαξα δεν βρηκα κατι. Ο νομος για τις υπεραριθμιες λεει απλα οτι περισσευει ο "τελευταιος τοποθετηθεις".
Το ΠΥΣΔΕ ομως δεν θα κανει πραξη οριστικης τοποθετησης γιατι στην αμοιβαια μεταθεση πας απευθειας στην νεα οργανικη σου. ΔΕΝ μενεις δηλαδη στη διαθεση και μετα παιρνεις οργανικη.
Στο πρακτικο του σχολειου, φαινεσαι σιγουρα τελευταιος
Καταγράφηκε
We are so many...
guestteacher
Επισκέπτης
«
Απάντηση #5 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 09:46:02 pm »
@overmind
Ναι η αλήθεια είναι ότι ο όρος πράξη οριστικής τοποθέτησης δεν είναι και ο πιο δόκιμος. Απλά ήθελα να πω ότι για να πας στο σχολείο πρέπει να υπάρχει μια απόφαση που σε στέλνει εκεί. Δεν εμφανίζεσαι προφανώς μια μέρα και λες γεια σας ήρθα...
Αυτή λοιπόν η πράξη ή όπως αλλιώς λέγεται έχει έναν αριθμό και ημερομηνία την οποία την γράφεις στο πρακτικό του σχολείου όταν αναλαμβάνεις.
ΥΓ. Πλακα πλάκα εδώ που φτάσαμε σε λίγο δεν θα ζητάμε καμία μετακίνηση...
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2013, 09:49:15 pm από guestteacher
»
Καταγράφηκε
sliver
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 09:50:39 pm »
οντως υπαρχει αποφαση, ειναι απο το Υπουργειο απευθειας η μεταθεση, δεν παρεμβαλλεται κανενα απο τα δυο ΠΥΣΔΕ. Γι'αυτο προβληματιζομαι οτι δεν υπαρχει τοποθετηση απο ΠΥΣΔΕ αλλα αποφαση Υπουργειου για την αμοιβαια μεταθεση.
Καταγράφηκε
We are so many...
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
«
Απάντηση #7 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 09:57:51 pm »
κατ΄αρχήν υπάρχουν δύο ειδών αμοιβαίες μεταθέσεις - οι απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και οι εντός ΠΥΣΔΕ.
Για τις πρώτες αποφασιζει το ΚΥΣΔΕ για τις δεύτερες το ΠΥΣΔΕ.
Όσον αφορά το ποιος βγαίνει υπεράριθμος αυτό ειναι σαφές : αυτός που τοποθετείται τελευταίος. Το ότι ανταλλάσσεις οργανική δε σημαίνει ότι ανταλλάσσεις και σειρά παλαιότητας. Επομένως, στο παράδειγμα που ανέφερες ο δεύτερος θα γινει πρώτος και ο αμοιβαία μετατεθείς θα γινει δεύτερος.
Καταγράφηκε
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!
"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!
dragadroun
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #8 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:16:36 pm »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν είναι έτσι δεν το επιχειρώ καν. Να πάρω μετάθεση, να χαρώ μέχρι το Σεπτέμβρη και μετά να με βγάλουν στη σέντρα με υποχρεωτική μετάθεση και να βρεθώ πουθενά χειρότερα από κει που είμαι τώρα;;; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!!
Καταγράφηκε
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #9 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:19:14 pm »
μην αφορίζεις βρε .... πάταξον μεν, άκουσον δε :
πρώτα πρώτα σε μια αμοιβαία μετάθεση ρωτάς πόσες ώρες κάνει αυτός με τον οποίο ανταλλάσσεις οργανική για να δεις πόσο "επισφαλής" μπορεί να ειναι η ανταλλαγή.
Στη συνέχεια βλέπεις πόσο "βολικό" παίζει να ειναι - γιατι αν πχ βγεις υπεράριθμος και βγει κενό στην ίδια ή όμορη ομάδα το καπαρώνεις κατά προτεραιότητα επομενως μπορεί τελικά να βρεθείς σε καλύτερη θέση απο αυτήν που είσαι τώρα...
Καταγράφηκε
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!
"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!
dragadroun
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #10 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:23:14 pm »
Τι σημασία έχει πόσες ώρες κάνει αυτός που παίρνω τη θέση του; Αφού θα είμαι τελευταίος οργανικά τοποθετηθείς θα μου φαν τις ώρες οι άλλοι που είναι οργανικά εκεί. Όσο για το κενό, ούτε μία στο εκατομμύριο να υπάρξει, ΠΕ19 γαρ!
Καταγράφηκε
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #11 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:24:55 pm »
και βέβαια έχει σημασία πόσες ώρες κάνει : άλλο πχ να καλύπτει 19 ώρες και άλλο 12.
από πού για πού θες να πας αλήθεια ;
Καταγράφηκε
dragadroun
Πλήρες μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #12 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:29:57 pm »
Παράδειγμα: Ο Α έχει 21 ώρες και ο
Καταγράφηκε
bitch
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #13 στις:
Ιουνίου 10, 2013, 10:33:17 pm »
μα αν ο
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές