0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
EEEEτσι εεετσι ...κι εγω νομιζα οτι τρελλαθηκα αλλα ειναι κι αλλοισκεφτομαι το 300*2=600 + 150 (ΔΕΗ-ΝΕΡΟ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ-ΤΗΛΕΦ)=750αν πουλησω εδω την πραματεια μου...προλαβαινω;αν δεν παρω αποσπαση.....που θα μεινω μετα; εχω να ζήσω με την οικογενεια μου 4 χρονιατα παιδια μου τα αφησα μικρα κ τα βρισκω μεγαλωμενα και στεναχωριεμαι για ολα αυτα που εχασα τοσα χρονια. τους λεω συνεχεια οτι τα αγαπαω αλλά ειναι αρκετο;
Θα γίνουν φέτος αποσπάσεις; Ο υπουργός δήλωσε τέλος οι αποσπάσεις. Εννοούσε σε γραφεία; Εννοούσε απο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ; Έχει κάποιος πληροφόρηση για το θέμα;
Παράθεση από: napi στις Ιουνίου 13, 2013, 07:33:15 pmEEEEτσι εεετσι ...κι εγω νομιζα οτι τρελλαθηκα αλλα ειναι κι αλλοισκεφτομαι το 300*2=600 + 150 (ΔΕΗ-ΝΕΡΟ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ-ΤΗΛΕΦ)=750αν πουλησω εδω την πραματεια μου...προλαβαινω;αν δεν παρω αποσπαση.....που θα μεινω μετα; εχω να ζήσω με την οικογενεια μου 4 χρονιατα παιδια μου τα αφησα μικρα κ τα βρισκω μεγαλωμενα και στεναχωριεμαι για ολα αυτα που εχασα τοσα χρονια. τους λεω συνεχεια οτι τα αγαπαω αλλά ειναι αρκετο;Ποσο σε νιωθω!
To χρονοδιάγραμμα που έχει ακουστεί είναι:1. Μεταθέσεις 2. Μετατάξεις στην Α΄βάθμια3. Μετατάξεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις4. Αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (πότε θα βγει η εγκύκλιος, πότε θα γίνουν οι αιτήσεις οεο;)Mετά τί ακολουθεί; Υποχρεωτικές αποσπάσεις; Υποχρεωτικές μεταθέσεις; Κανείς δεν ξέρει επισήμως...Το Υπουργείο μας ή τέλος πάντων κάποιος αιρετός θα μας υποχρέωναν πραγματικά αν ανακοίνωναν ένα στοιχειώδες χρονοδιάγραμμα.Α! Και για τις αποσπάσεις σε ΦΟΡΕΙΣ δεν έχει ακουστεί τίποτα. Άκρα του τάφου σιωπή.
Συνήθως η εγκύκλιος αποσπάσεων έβγαινε στο καπάκι μετά τις μεταθέσεις....συνήθως....
Παράθεση από: guestteacher στις Ιουνίου 13, 2013, 01:22:57 pmΣυνήθως η εγκύκλιος αποσπάσεων έβγαινε στο καπάκι μετά τις μεταθέσεις....συνήθως....Συνήθως χρειάζονται 10 μέρες για να βγάλουν την εγκύκλιο. Υπήρχε χρονιά που την έβγαλαν την επόμενη μέρα. Λογικά πρώτα πρέπει να γίνουν οι μετατάξεις και μετά να βγει η εγκύκλιος.
Παράθεση από: rataplan στις Ιουνίου 13, 2013, 03:18:55 pmO oποίος (Στυλιανίδης) ήταν μάλλον ο πιο επιτυχημένος -από πλευράς προγραμματισμού τουλάχιστον των υπηρεσιακών μας μεταβολών- υπουργός παιδείας....Συμφωνώ...
O oποίος (Στυλιανίδης) ήταν μάλλον ο πιο επιτυχημένος -από πλευράς προγραμματισμού τουλάχιστον των υπηρεσιακών μας μεταβολών- υπουργός παιδείας....