0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 02, 2013, 06:54:29 pmΠαιδιά μια ερώτηση: πόσο στέκει να βγει πρόσκληση για αποσπάσεις εντός πυσδε με προθεσμία να τρέχει ενώ δεν έχει βγει καν πρόσκληση για προτιμήσεις βελτιώσεων θέσης/οριστικών τοποθετήσεων;(πόσο μάλλον αποτελέσματα) Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Έχω δίκιο που απορώ ή έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο;;; φαντάζομαι εννοείς αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.για οριστικές τοποθετήσεις κάθε ΠΥΣΔΕ έχει κενά 10 πλεονάσματα 9. αυτή τη θέση ποιος θα την πάρει; για ένα κενό να κάνουμε αίτηση και να βάλουμε και όλα τα σχολεία για τυχόν καραμπόλες. με τις αποσπάσεις είναι άσχετο γιατί γίνονται σε λειτουργικά κενά. άρα μπορεί να τρέχει η προθεσμία. άλλωστε αν γίνουν πάλι το 5% των αιτήσεων δεκτές... ζητάμε όλοι απόσπαση στη Μεσηνια ...
Παιδιά μια ερώτηση: πόσο στέκει να βγει πρόσκληση για αποσπάσεις εντός πυσδε με προθεσμία να τρέχει ενώ δεν έχει βγει καν πρόσκληση για προτιμήσεις βελτιώσεων θέσης/οριστικών τοποθετήσεων;(πόσο μάλλον αποτελέσματα) Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Έχω δίκιο που απορώ ή έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο;;;
Σε ποιο ΠΥΣΔΕ συμαίνει αυτό;
Παράθεση από: zst στις Ιουλίου 03, 2013, 09:19:06 amΠαράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 02, 2013, 06:54:29 pmΠαιδιά μια ερώτηση: πόσο στέκει να βγει πρόσκληση για αποσπάσεις εντός πυσδε με προθεσμία να τρέχει ενώ δεν έχει βγει καν πρόσκληση για προτιμήσεις βελτιώσεων θέσης/οριστικών τοποθετήσεων;(πόσο μάλλον αποτελέσματα) Στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Έχω δίκιο που απορώ ή έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο;;; φαντάζομαι εννοείς αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.για οριστικές τοποθετήσεις κάθε ΠΥΣΔΕ έχει κενά 10 πλεονάσματα 9. αυτή τη θέση ποιος θα την πάρει; για ένα κενό να κάνουμε αίτηση και να βάλουμε και όλα τα σχολεία για τυχόν καραμπόλες. με τις αποσπάσεις είναι άσχετο γιατί γίνονται σε λειτουργικά κενά. άρα μπορεί να τρέχει η προθεσμία. άλλωστε αν γίνουν πάλι το 5% των αιτήσεων δεκτές... ζητάμε όλοι απόσπαση στη Μεσηνια ... όχι. Μιλάω για επίπεδο νομού και μόνο. Είναι δυνατόν να τρέχει η προθεσμία για αποσπάσεις εντός πυσδε ενώ δεν έχει γίνει καν η πρόσκληση να υποβάλουμε προτιμήσεις για βελτίωση θέσης;;;
Και μετά τις βλέπω να βγαίνουν 31 Αυγούστου και να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε.