0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Troll στον ίδιο χρόνο γράφαμε το ίδιο σχεδόν ποστ!!!
Παράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΕγώ που παντρεύομαι την Τρίτη, μετράω ως έγγαμη; Θα τους πάρω και τηλέφωνο βέβαια...100% ναι.Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση αυτή με τα μόρια της εντοπιότητας.(Εννοώ με την αλλαγή οικογενειακής μερίδας είτε αλλάξεις δήμο είτε όχι. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας γιατί έχω έναν φίλο στην ίδια κατάσταση. Αυτός παντρεύεται την Πέμπτη και από ό,τι φαίνεται αποκλείεται να αλλάξει μερίδα μέχρι την Παρασκευή.Στο παλιό πιστοποιητικό φαίνεται ως άγαμος)
Εγώ που παντρεύομαι την Τρίτη, μετράω ως έγγαμη; Θα τους πάρω και τηλέφωνο βέβαια...
Συνάδελφοι, τα πιστοποιητικά εντοπιότητας και όχι μόνο, μπορείτε να τα ζητήσετε κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του ακόλουθου συνδέσμου, αφού κάνετε εγγραφή (πάνω αριστερά κάτω από το λογότυπο) στην υπηρεσία Ermis :http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/FullStory?sid=867
Δηλαδή τι αποδεικτικό χρειάζεται να προσκομίσουμε για την συνυπηρέτηση; Δε χρειάζεται πλέον τα ένσημα των 2 τελευταίων ετών + βεβαίωση εργοδότη (για ιδ. τομέα) που χρειάζονταν για τη μετάθεση;
οποιος εχει κανει αιτηση μεταθεσης και δεν εχει αλλαγες στα στοιχεια του και στην οικογενειακη κατασταση δεν χρειαζεται να υποβαλλει τα πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης και συνυπηρετησης;
Συνάδελφοι, αυτό που λέει η εγκύκλιος σχετικά με τα μόρια συνυπηρέτησης λίγο με μπέρδεψε. Αν εγώ π.χ. έχω εντοπιότητα στη β αθήνας και ο σύζυγος εργάζεται δυτική αττική παίρνω τα μόρια συνυπηρέτησης για όλη την αττική και όχι μόνο για τη δυτική αττική?