0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρίς να θέλω να σας αγχώσω, σας ενημερώνω ότι σε περίπτωση που οι Δήμοι απεργούν δεν είναι δυνατή η έκδοση πιστοποιητικών ούτε από τα ΚΕΠ.
Την πατήσαμε κοινώς
2. Το χειρότερο όμως δεν βρίσκεται εκεί.Τα βύσματα, που από ότι φαίνεται βιάστηκαν να εξασφαλίσουν μια άκόμη απόσπαση στο Υπουργείο ή σε κεντρικές διευθύνσεις, έκαναν το εξής απίστευτο:Ενώ την ερχόμενη Τετάρτη, με την επερχόμενη ψήφιση του νόμου για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, δεν θα υπάρχει πια δημοτική αστυνομία (άντε, βαριά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο), αυτοί βιάστηκαν να βγάλουν την πρόσκληση για να σώσουν εαυτούς, που προφανώς έχουν συζύγους στην δημοτική αστυνομία και κατά την πρόσκληση δικαιούνται και κατά προταιρεότητα απόσπαση.Ντροπή!
Εδώ τους απολύουν....την απόσπαση των συζύγων τους θα σκέφτονταν...
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Πήρα φέτος μετάθεση και οργανική. Θέλω όμως να κάνω αίτηση απόσπασης, που σημαίνει ότι δεν ξεχρεώνω την οργανική μου. Σε περίπτωση που κριθώ υπεράριθμη στο σχολείο που έχω τοποθετηθεί σε οργανικό κενο, έχω δικαίωμα να τοποθετηθώ σε άλλο οργανικό κενό παρόλο που δεν έχω υπηρετήσει?