0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
troll + vigor, ευχαριστούμε για την πολύτιμη πληροφορία του "ερμής"
Παράθεση από: vigor στις Ιουλίου 12, 2013, 06:58:29 pmΣυνάδελφοι, τα πιστοποιητικά εντοπιότητας και όχι μόνο, μπορείτε να τα ζητήσετε κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του ακόλουθου συνδέσμου, αφού κάνετε εγγραφή (πάνω αριστερά κάτω από το λογότυπο) στην υπηρεσία Ermis :http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/FullStory?sid=867
Συνάδελφοι, τα πιστοποιητικά εντοπιότητας και όχι μόνο, μπορείτε να τα ζητήσετε κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του ακόλουθου συνδέσμου, αφού κάνετε εγγραφή (πάνω αριστερά κάτω από το λογότυπο) στην υπηρεσία Ermis :http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/FullStory?sid=867
Παράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 12, 2013, 05:35:07 pmΠαράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΕγώ που παντρεύομαι την Τρίτη, μετράω ως έγγαμη; Θα τους πάρω και τηλέφωνο βέβαια...100% ναι.Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση αυτή με τα μόρια της εντοπιότητας.(Εννοώ με την αλλαγή οικογενειακής μερίδας είτε αλλάξεις δήμο είτε όχι. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας γιατί έχω έναν φίλο στην ίδια κατάσταση. Αυτός παντρεύεται την Πέμπτη και από ό,τι φαίνεται αποκλείεται να αλλάξει μερίδα μέχρι την Παρασκευή.Στο παλιό πιστοποιητικό φαίνεται ως άγαμος)Να ζητήσεις να σου βγάλουν αμέσως το πιστοποιητικό γάμου.
Παράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΕγώ που παντρεύομαι την Τρίτη, μετράω ως έγγαμη; Θα τους πάρω και τηλέφωνο βέβαια...100% ναι.Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση αυτή με τα μόρια της εντοπιότητας.(Εννοώ με την αλλαγή οικογενειακής μερίδας είτε αλλάξεις δήμο είτε όχι. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας γιατί έχω έναν φίλο στην ίδια κατάσταση. Αυτός παντρεύεται την Πέμπτη και από ό,τι φαίνεται αποκλείεται να αλλάξει μερίδα μέχρι την Παρασκευή.Στο παλιό πιστοποιητικό φαίνεται ως άγαμος)
Εγώ που παντρεύομαι την Τρίτη, μετράω ως έγγαμη; Θα τους πάρω και τηλέφωνο βέβαια...
Παράθεση από: bubblegum στις Ιουλίου 12, 2013, 05:24:11 pmΣτο κομμάτι που πρέπει να συμπληρώσουμε την συνολική υπηρεσία θα συμπληρώσουμε τα μόρια που αναγράφονται στην αίτηση μετάθεσης που κάναμε φέτος-όσοι κάνανε?ΕυχαριστώΌχι, έχει διαφορετική κλίμακα, δες την εγκύκλιο.
Στο κομμάτι που πρέπει να συμπληρώσουμε την συνολική υπηρεσία θα συμπληρώσουμε τα μόρια που αναγράφονται στην αίτηση μετάθεσης που κάναμε φέτος-όσοι κάνανε?Ευχαριστώ
αν έχετε υποβάλει αίτηση μετάθεσης/οριστικής/βελτίωσης και έχετε υποβάλει εκει τα δικαιολογητικά αυτά μπορείτε να αναφέρετε στις "παρατηρήσεις' ότι τα έχετε υποβάλει με τις ως άνω αιτήσεις. Τα πιστοποιητικά αυτα έχουν εξάμηνη διάρκεια και αν έχουν ημερομηνία εγγραφής απο 15/01 και μετά θεωρούνται ακόμα έγκυρα! ( οριακά βέβαια, αλλά έγκυρα)
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 12, 2013, 06:42:17 pmαν έχετε υποβάλει αίτηση μετάθεσης/οριστικής/βελτίωσης και έχετε υποβάλει εκει τα δικαιολογητικά αυτά μπορείτε να αναφέρετε στις "παρατηρήσεις' ότι τα έχετε υποβάλει με τις ως άνω αιτήσεις. Τα πιστοποιητικά αυτα έχουν εξάμηνη διάρκεια και αν έχουν ημερομηνία εγγραφής απο 15/01 και μετά θεωρούνται ακόμα έγκυρα! ( οριακά βέβαια, αλλά έγκυρα)bitch,να σε ρωτήσω κάτι; Είναι η πρώτη φορά που θα υποβάλλω αίτηση απόσπασης. Στο κομμάτι της εγκυκλίου που θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα μόρια συνολικής υπηρεσίας θα βάλω τα μόρια που αναγράφονται στην αίτηση μετάθεσης που έκανα την σχολική χρονιά 2012-2013; Έχει αλλάξει κάτι στα μόρια; Σε ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση από: Lena Ras στις Ιουλίου 12, 2013, 07:55:32 pmΠαράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 12, 2013, 05:35:07 pmΠαράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΓια τα μόρια γάμου αρκεί η ληξιαρχική πράξη; έχει διαφορά από το πιστοποιητικό;Εμένα πέρυσι δεν τη δέχτηκαν τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης!
Παράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 12, 2013, 05:35:07 pmΠαράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΓια τα μόρια γάμου αρκεί η ληξιαρχική πράξη; έχει διαφορά από το πιστοποιητικό;Εμένα πέρυσι δεν τη δέχτηκαν τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης!
Παράθεση από: casperini στις Ιουλίου 12, 2013, 05:31:17 pmΓια τα μόρια γάμου αρκεί η ληξιαρχική πράξη; έχει διαφορά από το πιστοποιητικό;Εμένα πέρυσι δεν τη δέχτηκαν τη ληξιαρχική πράξη γάμου. Μου ζήτησαν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης!
Για τα μόρια γάμου αρκεί η ληξιαρχική πράξη; έχει διαφορά από το πιστοποιητικό;
Ναι, τα μόρια που αναφέρονται στη φετινή αίτηση μετάθεσης!