0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόλις ακουσα στο ραδιο πως απο Δευτερα θα χουν απεργια στους Δημους.. Με τα πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης και εντοπιοτητας τι θα κανουμε?? Γνωριζει κανεις??? 1 βδομαδα προθεσμια για την υποβολή ειναι ξεφτιλα, καθε περσι και καλυτερα...
Όταν ο ασφαλιστικός φορέας, πχ. ο ΟΑΕΕ, δεν χορηγεί βεβαίωση για την απόδειξη της συνυπηρέτησης, λόγω οφειλής εισφορών, ποιο έγγραφο θα μπορούσα να καταθέσω για να υπολογιστούν τα μόρια για τη συνυπηρέτηση?
Να ρωτήσω κάτι, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; :-\Θέλω να κάνω αίτηση απόσπασης σε άλλο σχολείο του νησιού μου.Με αφορά η συγκεκριμένη εγκύκλιος ή περιμένω κάποια άλλη (αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ);Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μα δεν ειναι μονο οι δημοι που δεν θα λειτουργουν απο Δευτερα. Οι περισσοτερες δευτεροβαθμιες αν δεν τελουν ηδη υπο καταληψη θα καταληφθουν τη Δευτερα τωρα που σταλθηκαν κ οι λιστες με τα ονοματα οσων μπηκαν σε "διαθεσιμοτητα".
Αν μπορει καποιος να απαντησει σε 2 ερωτησεις: α. Συμφωνα με την εγκυκλιο γινεται αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ στον ιδιο νομο, η αφορα μονο αλλες περιοχες; β. Αν ενας νομος εχει πλεον μια περιοχη η συνυπηρετηση δεν αφορα δημους οπως παλιοτερα αλλα ολο το νομο;
Στην εγκύκλιο για φορείς γράφει ότι οι υποψήφιοι έχουν δύο επιλογές, ενώ στην αίτηση, αλλά και στην εγκύκλιο για ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ αναφέρει μόνο μία επιλογή για φορέα. Είναι προφανές ότι άφησαν την περσινή διατύπωση, χωρίς να κάνουν την αλλαγή.
Παράθεση από: marioullita στις Ιουλίου 14, 2013, 02:07:06 pm Να ρωτήσω κάτι, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; :-\Θέλω να κάνω αίτηση απόσπασης σε άλλο σχολείο του νησιού μου.Με αφορά η συγκεκριμένη εγκύκλιος ή περιμένω κάποια άλλη (αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ);Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ