0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι από μένα !Κάνω και γω αίτηση απόσπασης και θα καταθέσω συνυπηρέτηση μιας και παντρεύτηκα φέτος.Τί δικαιολογητικό χρειάζεται?Τα ένσημα μου είπαν δεν αρκούν γιατί πρέπει να φαίνεται η έδρα της εργασίας του συζύγου,οπότε χρειάζεται βεβαίωση εργοδότη που θα γράφει απλά ότι εργάστηκε εκεί ο σύζυγος?Αρκεί και 1 μέρα να εργάστηκε απ'οτι διάβασα στη φετινή εγκύκλιο.Το πότε θα καταφέρω τώρα να υποβάλλω την αίτηση απόσπασης είναι ένα άλλο θέμα.Από Τετάρτη προφανώς και αν...
Καλημέρα συνάδελφοι, κάνω πρώτη φορά αίτηση απόσπασης και θα ήθελα αν έχετε την ευγενή καλσύνη να μου λύσετε κπαοιες απορίες :1. σε περίπτωση που η σύζυγος είναι εκπαιδευτιικός ίδιας βαθμίδας χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό για απόδειξη της συνυπηρέτησης;2. χρειάζεται έτσι κι αλλιώς βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης;
Καλησπέρα,επικοινώνησα με τη διεύθυνση που ανήκω οργανικά και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να στείλω τα δικαιολογητικά(συνυπηρέτηση,εντοπιότητα,οικογ.κατάσταση) καθώς είχα υποβάλει αίτηση μετάθεσης και τα έχουν (εφόσον δεν υπάρχει κάποια μεταβολή).Σε προηγούμενο ποστ όμως αναφέρθηκε ότι πρέπει να τα ξαναστείλουμε. Να βασιστώ σε αυτά που μου είπαν και να στείλω απλά την αίτηση;Κ κάτι άλλο: οι διευθύνσεις θα αναρτήσουν πίνακα με τα μόρια των αιτούντων για απόσπαση όπως γίνεται και για τις μεταθέσεις;
Στο δημο μου ειπαν οτι ενδεχεται να ειναι κλειστοι ολη τη βδομαδα!!!