0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vg76 στις Ιουλίου 15, 2013, 04:26:16 pmΤο χαρτί της ΔΕΗ ή κάποιου λογαριασμού στο όνομά μου, μου το ζήτησαν απο το δήμο σήμερα για να μου δώσουν πιστοποιητικό εντοπιότητας. Το πήγα άμεσα και πήρα το χαρτί. Δεν ήταν όλοι οι δήμοι κλειστοί σήμερα.Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει από πότε είναι κάποιος δημότης. Χρειάζεται ξεχωριστό πιστοποιητικό εντοποιότητας; Στις μεταθέσεις τουλάχιστον δεν χρειαζόταν.[/quotΑυτό ακριβώς είπα κι εγώ στην αρχή. Επειδή εδώ και ένα μήνα, όπως μου είπαν, έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γράφει πλέον. Περιμένω να ακούσω τι έχει γίνει σε άλλους δήμους. Πάντως, ενώ στο 1500 μπορούσες να το παραγγείλεις, δε γίνεται πια που σημαίνει οτι όντως κάτι έχει αλλάξει με αυτό το πιστοποιητικό
Το χαρτί της ΔΕΗ ή κάποιου λογαριασμού στο όνομά μου, μου το ζήτησαν απο το δήμο σήμερα για να μου δώσουν πιστοποιητικό εντοπιότητας. Το πήγα άμεσα και πήρα το χαρτί. Δεν ήταν όλοι οι δήμοι κλειστοί σήμερα.
Παράθεση από: egdk στις Ιουλίου 15, 2013, 05:09:26 pmΠαράθεση από: vg76 στις Ιουλίου 15, 2013, 04:26:16 pmΤο χαρτί της ΔΕΗ ή κάποιου λογαριασμού στο όνομά μου, μου το ζήτησαν απο το δήμο σήμερα για να μου δώσουν πιστοποιητικό εντοπιότητας. Το πήγα άμεσα και πήρα το χαρτί. Δεν ήταν όλοι οι δήμοι κλειστοί σήμερα.Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει από πότε είναι κάποιος δημότης. Χρειάζεται ξεχωριστό πιστοποιητικό εντοποιότητας; Στις μεταθέσεις τουλάχιστον δεν χρειαζόταν.[/quotΑυτό ακριβώς είπα κι εγώ στην αρχή. Επειδή εδώ και ένα μήνα, όπως μου είπαν, έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γράφει πλέον. Περιμένω να ακούσω τι έχει γίνει σε άλλους δήμους. Πάντως, ενώ στο 1500 μπορούσες να το παραγγείλεις, δε γίνεται πια που σημαίνει οτι όντως κάτι έχει αλλάξει με αυτό το πιστοποιητικόΠάντως στο δικό μου που είναι από το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη (όπως και το δικό σου)και η έκδοση του έγινε από το δημαρχείο Ασβεστοχωρίου την Παρασκευή 12/7 αναγράφεται από πότε είμαι δημότης
Παράθεση από: vg76 στις Ιουλίου 15, 2013, 05:29:57 pmΠαράθεση από: egdk στις Ιουλίου 15, 2013, 05:09:26 pmΠαράθεση από: vg76 στις Ιουλίου 15, 2013, 04:26:16 pmΤο χαρτί της ΔΕΗ ή κάποιου λογαριασμού στο όνομά μου, μου το ζήτησαν απο το δήμο σήμερα για να μου δώσουν πιστοποιητικό εντοπιότητας. Το πήγα άμεσα και πήρα το χαρτί. Δεν ήταν όλοι οι δήμοι κλειστοί σήμερα.Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει από πότε είναι κάποιος δημότης. Χρειάζεται ξεχωριστό πιστοποιητικό εντοποιότητας; Στις μεταθέσεις τουλάχιστον δεν χρειαζόταν.[/quotΑυτό ακριβώς είπα κι εγώ στην αρχή. Επειδή εδώ και ένα μήνα, όπως μου είπαν, έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γράφει πλέον. Περιμένω να ακούσω τι έχει γίνει σε άλλους δήμους. Πάντως, ενώ στο 1500 μπορούσες να το παραγγείλεις, δε γίνεται πια που σημαίνει οτι όντως κάτι έχει αλλάξει με αυτό το πιστοποιητικόΠάντως στο δικό μου που είναι από το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη (όπως και το δικό σου)και η έκδοση του έγινε από το δημαρχείο Ασβεστοχωρίου την Παρασκευή 12/7 αναγράφεται από πότε είμαι δημότηςΤι να σου πω...Πήγα και στην Πυλαία και στο Πανόραμα και μου είπανε τα ίδια. Ανέφερα οτι ήταν για τις αποσπάσεις όπως και οι υπόλοιποι που ήρθανε όσο ήμουν εγώ εκεί και επέμεναν για κάποιο λογαριασμό. Κανείς δεν το ήξερε, αν δεν έφερνες λογαριασμό, έδιναν μόνο οικογενειακής κατάστασης
Παράθεση από: egdk στις Ιουλίου 15, 2013, 05:09:26 pmΠαράθεση από: vg76 στις Ιουλίου 15, 2013, 04:26:16 pmΤο χαρτί της ΔΕΗ ή κάποιου λογαριασμού στο όνομά μου, μου το ζήτησαν απο το δήμο σήμερα για να μου δώσουν πιστοποιητικό εντοπιότητας. Το πήγα άμεσα και πήρα το χαρτί. Δεν ήταν όλοι οι δήμοι κλειστοί σήμερα.Στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης γράφει από πότε είναι κάποιος δημότης. Χρειάζεται ξεχωριστό πιστοποιητικό εντοποιότητας; Στις μεταθέσεις τουλάχιστον δεν χρειαζόταν.[/quotΑυτό ακριβώς είπα κι εγώ στην αρχή. Επειδή εδώ και ένα μήνα, όπως μου είπαν, έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν το γράφει πλέον. Περιμένω να ακούσω τι έχει γίνει σε άλλους δήμους. Πάντως, ενώ στο 1500 μπορούσες να το παραγγείλεις, δε γίνεται πια που σημαίνει οτι όντως κάτι έχει αλλάξει με αυτό το πιστοποιητικόΠάντως στο δικό μου που είναι από το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη (όπως και το δικό σου)και η έκδοση του έγινε από το δημαρχείο Ασβεστοχωρίου την Παρασκευή 12/7 αναγράφεται από πότε είμαι δημότηςΤι να σου πω...Πήγα και στην Πυλαία και στο Πανόραμα και μου είπανε τα ίδια. Ανέφερα οτι ήταν για τις αποσπάσεις όπως και οι υπόλοιποι που ήρθανε όσο ήμουν εγώ εκεί και επέμεναν για κάποιο λογαριασμό. Κανείς δεν το ήξερε, αν δεν έφερνες λογαριασμό, έδιναν μόνο οικογενειακής κατάστασης
Παιδια μπορω να δηλωσω και πυσδε και φορεα; Η μονο 2 φορεις;
ερωτηση: για την προυπηρεσια απαιτειται βεβαιωση υπηρεσιακων μεταβολων ή βγαινει απο το συστημα; ευχαριστω
Συνάδελφοι παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να απαντήσει στα εξης: Με ενδιαφέρει απόσπαση στην πρωτοβάθμια από δευτεροβάθμια. Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ αφορούν αιτήσεις που γίνονται από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ μόνο από διαφορετικό νομό; Μιλάω για νομό με μία περιοχή. Κάποιος που θέλει να αποσπαστεί από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ στην ίδια περιοχή θα κάνει άλλη αίτηση;