0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι ακριβως ετσι ειναι!!!!!!!ετσι επαθα περυσι,οταν πηρα αποσπαση δεν με αφηναν να φυγω......επισης μου συναιβει και το εξης τραγικο την αναπληρωτρια που τοποθετησαν τελικα δεν ηθελε να ερθει σε αυτο το σχολειο και με αποδεσμευσαν μετα απο 18 ημερες
Ρε παιδιά είναι δυνατόν τα δημοτολόγια και τα ΚΕΠ να είναι κλειστά και να μην έχει ασχοληθεί το Υπουργείο να δώσει παράταση? Πως να έχω τα κατάλληλα χαρτιά? Ειδικά όταν μερικά από αυτά έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής...Έχετε ακούσει καμία πληροφορία για παράταση?
Ρε παιδιά είναι δυνατόν τα δημοτολόγια και τα ΚΕΠ να είναι κλειστά και να μην έχει ασχοληθεί το Υπουργείο να δώσει παράταση? Πως να έχω τα κατάλληλα χαρτιά? Ειδικά όταν μερικά από αυτά έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής...
Οσοι κάναμε αιτηση για μετάθεση συμπληρώνουμε μια υπευθυνη δηλωση στην οποια δηλώνουμε οτι : "ειμαστε δημοτες του ....δημου, σύμφωνα με το χαρτι εντοπιότητας το οποίο καταθεσαμε στην αιτηση μας για μεταθεση. "
Στη δευτεροβάθμια της πόλης που διαμένω όλα τα γραφεία τελούν υπό κατάληψη από τη Δευτέρα και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανέναν. Τι θα κάνουμε αν συνεχιστεί η κατάληψη. Είναι κάποιος από εσάς σε παρόμοια θέση;