0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katerang στις Ιουλίου 18, 2013, 02:06:56 amΓνωρίζει κανείς αν η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης τελεί ακόμα υπό κατάληψη; Τι θα κάνουμε αν συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή; Θα πιέσει η ΟΛΜΕ για παράταση υποβολής των αιτήσεων;H ΔΔε Δυτικής είναι κανονικά ανοιχτή.Πήγα σήμερα απλά έχει 2 ώρες αναμονή περίπου.
Γνωρίζει κανείς αν η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης τελεί ακόμα υπό κατάληψη; Τι θα κάνουμε αν συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή; Θα πιέσει η ΟΛΜΕ για παράταση υποβολής των αιτήσεων;
καλημερα σε ολους-ες!μια δυο αποριεςπαντρευτηκα πριν 15 μερες. αλλαξα τη μεριδα στο δικο μου μερος. βασικα σημερα τρεχω για χαρτια.θελω να κανω συνυπηρετηση με τη γυναικα μου αλλα στον τοπο της, διοτι εργαζεται εκει.εντοπιοτητα θα μετρησει? οχι ε? αφου ζηταω το δικο της μερος, αρα ουσιαστικα ακυρη ειναι. να βαλω το δικο μου μερος πρωτη επιλογη? η τα μορια θα μετρησουν της συνυπηρετησης για το δικο της μερος?η γυναικα κανει την πρακτικη της ασκηση απ το πανεπιστημιο σε δημο, τελειωνει σε λιγους μηνες.παραλληλα εργαζεται μεροκαματα περιστασιακα σε μαγαζι.τι χρειαζεται να δωσω αυριο με την αιτηση μου? τα ενσημα της και να γραψω πανω -για αποσπαση συζυγου?-απο τον εργοδοτη τι χαρτι χρειαζεται? πως να το γραψει δηλαδη? ειναι φιλος μας.μια βοηθεια...ευχαριστω!στο υπουργειο ειπαν θα δωθει παραταση μια δυο μερες παντως..
Παράταση για τις αιτήσεις απόσπασης, μέχρι Τρίτη 23-07-2013.
http://dide.kyk.sch.gr/index.php/component/k2/item/749-paratasi_aitisi_apospasis_18072013