0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάνε στη διεύθυνση που ανήκουμε γιατί κάποιος μπορεί για παράδειγμα να δηλώσει ψεύτικη συνολική υπηρεσία....απλά για διασταύρωση από το φάκελο του καθενός...δε θεωρώ πως αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης των αποτελεσμάτων...από το υπιυργείο υπάρχει καθυστέρηση για βολέματα,κλπ....Όσο για τον αντικαταστάτη μας....ας πάρουμε απόσπαση πρώτα,γιατί με το χαμό που γίνεται δε ξέρουμε ξαφνικά που θα βρεθούμε....Τελικά ξέρει κανείς τι παίζει με τη συνυπηρέτηση με ιδιωτικό τομέα που ρώτησα;θέλει κάρτα ανεργίας,γιατί μου είπανε όχι....
Σόρυ για την ερώτηση, αλλά επειδή δεν θα την καταθέσω αυτοπροσώπως την αίτηση απόσπασης, δεν ξέρω τι να συμπληρώσω ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα:στο 4., εκεί που λέει "οργανική", βάζω το σχολείο. Εκεί δίπλα που λέει "διεύθυνση" βάζω τη διεύθυνση του σχολείου ή τη ΔΔΕ που ανήκει το σχολείο;Εκεί που λέει περιοχή μετάθεσης, τι βάζω, την παλιά περιοχή; (ήμουν στην Α' του νομού), ή όλο το νομό, αφού ενοποιήθηκαν οι περιοχές;;Στο τηλ. σχολείου που υπηρετεί, βάζω το τηλέφωνο εκεί που ήμουν αποσπασμένη ή το τηλ. της οργανικής;Email, βάζω του σχολείου ή το δικό μου;;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων(δεν έχω κρατήσει το περσινό έντυπο να τα δω από εκεί)
Με τη συνυπηρετηση ισχύει ενιαία μόνο η Α
Glykouli σ ευχαριστω για την απαντηση κ εγω αυτο ειχα καταλαβει,αλλα ρωτησα στη β βαθμια την κοπελα που μου καταχωρησε την αιτηση κ μου ειπε οτι δεν ισχυει κ το επιχειρημα της ηταν οτι στην εκτυπωμενη αιτηση γραφει πχ συνυπηρετηση β ´ αθηνας (συγκεκριμενα),εντοπιοτητα β´ αθηνας(παλι συγκεκριμενα)!τελικα σε ολες τις αιτησεις το γραφουν συγκεκριμενα,αλλα θα μετρησουν τα μορια για ολη την περιοχη;;;
μπορεί κανείς να κάνει αίτηση απόσπασης απευθείας στη
suliet ευχαριστώ...απλά επειδή υπάρχει ενα κενό διάστημα 1-2 μηνών στα ένσημα,χωρίς κάρτα ανεργίας,φοβάμαι μήπως υπάρξει θέμα...