0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να βγω ψεύτης παιδιά. Δεν έχω ούτε πληροφορίες, ούτε επικοινωνία με κάποιον παράγοντα του υπουργείου-και ούτε θα ήθελα κάτι τέτοιο δηλαδή. Απλά την προσωπική μου αίσθηση εκφράζω. Με 2.000 αναπληρωτές όμως-συμπεριλαμβάνοντας και τη δευτεροβάθμια, με μερικές χιλιάδες συνταξιοδοτήσεις, με ελάχιστες μεταθέσεις, με +2 ώρες στο κεφάλι του καθενός μας, που ακριβώς θα βρεθούν κενά για να αποσπάσεις; Αυτή είναι η απορία μου.
Εγώ ενδιαφερομαι για Πειραιά....σε δασκάλους μιλάω...αλλά με όσα ακούω και βλέπω έχω απογοητευθεί..Ευχομαι σε όλους να πάνε καλά τα πράγματα !
Παράθεση από: taratazoum στις Ιουλίου 30, 2013, 02:20:10 pmΕγώ ενδιαφερομαι για Πειραιά....σε δασκάλους μιλάω...αλλά με όσα ακούω και βλέπω έχω απογοητευθεί..Ευχομαι σε όλους να πάνε καλά τα πράγματα !Ο Πειραιάς είναι κέντρο διερχομένων. Αρκετοί, όπως κι εγώ μπαίνουμε σε σχολεία εκεί για να πατήσουμε στεριά, γιατί είχε αρκετά χαμηλότερα μόρια από τις άλλες περιοχές της Αθήνας. Οπότε κάποιοι που πετυχαίνουν αποσπάσεις για τις περιοχές τους, αφήνουν αρκετά κενά στον Πειραιά.
Αυτοί οι πανάσχετοι σιγά μην ξέρουν ότι τα σχολεία ανοίγουν πριν τον αγιασμό!!!
Η καθυστέρηση αυτή επηρεάζει άραγε μόνο τις αποσπάσεις στην Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. ή και τις αποσπάσεις στις διευθύνσεις εκπαίδευσης και περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης;Παράθεση από: tzhna στις Αυγούστου 01, 2013, 10:09:16 am Αυτοί οι πανάσχετοι σιγά μην ξέρουν ότι τα σχολεία ανοίγουν πριν τον αγιασμό!!!