0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος / ποια είμαι εγώ για να "δώσω χώρο σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη πραγματικά;Για να ολοκληρώνουμε: Τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχει ένας που να μην έχει οικονομικό πρόβλημα.Από εκεί και πέρα, διαφωνώ με την άποψή σας: Παράθεση να εστιάζουμε στην προνόηση της οργάνωσης των μεταθέσεων κ αποσπάσεων από νωρίς, αντί να εμμένουμε σε νόμους που μπορεί συχνά λύνοντας ένα πρόβλημα να προκαλούν ένα άλλο.Ως προς το πρώτο σκέλος της.. δεν κατέχουμε θώκους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ίσως να διαβάζουμε επαρκώς τις εγκυκλίους και να μην τρέχουμε να καταθέτουμε αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά και να έχουμε ενώπιον μας τον / την υπάλληλο να μας εξηγεί τα αυτονόητα.Ως προς το δεύτερο σκέλος: Παράθεση αντί να εμμένουμε σε νόμους που μπορεί συχνά λύνοντας ένα πρόβλημα να προκαλούν ένα άλλο Εάν εμμέναμε τόσα χρόνια στους Νόμους δεν θα είχαμε όλο αυτό το χάλι που επικρατεί στην εκπαίδευση. Στην καθημερινότητά μας οφείλουμε να δίνουμε αγώνα για την υπεράσπισή τους και όχι για την καταστρατήγησή τους.. Και αν καταστρατηγούνται τώρα από τις ίδιες τις κυβερνήσεις είναι επειδή η μη εφαρμογή ή παραβίασή τους οδήγησε σε χάος που μόνο με Οριζόντια απαράδεκτα μέτρα - υπαγορευμένα από την Τρόικα νομίζουν κάποιοι ότι θα μπει τάξη στο χάος..Αλλά τάξη στο χάος θα μπει μόνο εάν ο καθένας από εμάς κάνει εκείνο που πρέπει να κάνει στην δική του σχολική γειτονιά.
να εστιάζουμε στην προνόηση της οργάνωσης των μεταθέσεων κ αποσπάσεων από νωρίς, αντί να εμμένουμε σε νόμους που μπορεί συχνά λύνοντας ένα πρόβλημα να προκαλούν ένα άλλο.
αντί να εμμένουμε σε νόμους που μπορεί συχνά λύνοντας ένα πρόβλημα να προκαλούν ένα άλλο
πότε θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ για φορείς & ΠΥΣΔΕ;
Πέρα από το πότε θα βγουν οι αποσπάσεις (όχι ότι δεν έχει σημασία - φυσικά και έχει και πολύ μεγάλη) το θέμα είναι ο αριθμός τους. Έχω μιλήσει με 2 αιρετούς. Ο 1ος είναι αιρετός σε κάποιο πολύ μεγάλο πυσδε και μίλησα μαζί του φέτος πρώτη φορά, ο 2ος σε ένα μικρότερο αλλά εξαιρετικά αξιόπιστος - μιλάω μαζί του χρόνια. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος εκτιμούν ότι ο αριθμός των αποσπάσεων θα είναι πολύ μικρός. Ο 1ος μάλιστα μου είπε "το θέμα είναι αν θα γίνουν φέτος αποσπάσεις". Δε θέλω να καταστροφολογώ, απλώς μοιράζομαι μαζί σας αυτή την πληροφορία την οποία άκουσα από 2 διαφορετικά άτομα εκ των οποίων το ένα είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 09, 2013, 09:36:32 pmΠέρα από το πότε θα βγουν οι αποσπάσεις (όχι ότι δεν έχει σημασία - φυσικά και έχει και πολύ μεγάλη) το θέμα είναι ο αριθμός τους. Έχω μιλήσει με 2 αιρετούς. Ο 1ος είναι αιρετός σε κάποιο πολύ μεγάλο πυσδε και μίλησα μαζί του φέτος πρώτη φορά, ο 2ος σε ένα μικρότερο αλλά εξαιρετικά αξιόπιστος - μιλάω μαζί του χρόνια. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος εκτιμούν ότι ο αριθμός των αποσπάσεων θα είναι πολύ μικρός. Ο 1ος μάλιστα μου είπε "το θέμα είναι αν θα γίνουν φέτος αποσπάσεις". Δε θέλω να καταστροφολογώ, απλώς μοιράζομαι μαζί σας αυτή την πληροφορία την οποία άκουσα από 2 διαφορετικά άτομα εκ των οποίων το ένα είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.Αυτό είναι κάτι που ακούγεται γενικά (και στο υπουργείο) και έχει βάση αν λάβουμε υπόψη μας την αύξηση του ωραρίου.
Παράθεση από: jtsop στις Αυγούστου 09, 2013, 10:15:09 pmΠαράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 09, 2013, 09:36:32 pmΠέρα από το πότε θα βγουν οι αποσπάσεις (όχι ότι δεν έχει σημασία - φυσικά και έχει και πολύ μεγάλη) το θέμα είναι ο αριθμός τους. Έχω μιλήσει με 2 αιρετούς. Ο 1ος είναι αιρετός σε κάποιο πολύ μεγάλο πυσδε και μίλησα μαζί του φέτος πρώτη φορά, ο 2ος σε ένα μικρότερο αλλά εξαιρετικά αξιόπιστος - μιλάω μαζί του χρόνια. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος εκτιμούν ότι ο αριθμός των αποσπάσεων θα είναι πολύ μικρός. Ο 1ος μάλιστα μου είπε "το θέμα είναι αν θα γίνουν φέτος αποσπάσεις". Δε θέλω να καταστροφολογώ, απλώς μοιράζομαι μαζί σας αυτή την πληροφορία την οποία άκουσα από 2 διαφορετικά άτομα εκ των οποίων το ένα είναι εξαιρετικά αξιόπιστο.Αυτό είναι κάτι που ακούγεται γενικά (και στο υπουργείο) και έχει βάση αν λάβουμε υπόψη μας την αύξηση του ωραρίου.Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Δυστυχώς....
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%A9%CE%9B9-%CE%97%CE%974http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%A9%CE%9B9-%CE%A0%CE%99%CE%9DΝα και κάποιες αποσπάσεις για κάποιους...που δεν έχουν να φοβηθούν και πολλά από τις εξελίξεις στην παιδεία!Αυτές φυσικά πάντα στην ώρα τους