0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 11, 2013, 03:12:01 pmΠαράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 11, 2013, 03:06:24 pmΠαράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 11, 2013, 12:17:22 pmθαθελα να ρωτησω, οι αποσπασμενοι σε φορεις περιμενουν αντικαταστατη για να γυρισουν στα γραφεια;φυσικα, δεν ρωτω για τους απλους αποσπασμενους σε σχολεια!γιατι η κωλυσιεργία τους θα γυρίσει εναντίον τους Δεν έχω ιδέα σχετικά με το αν οι αποσπασμένοι σε φορείς χρειάζεται ή όχι να περιμένουν αντικαταστάτη, αλλά νομίζω πως η καθυστέρηση τόσο της εγκυκλίου όσο και των αποτελεσμάτων των αποσπάσεων ουδεμία σχέση έχει με δική τους ή μη κωλυσιεργία. Αυτοί υπάλληλοι είναι, εντολές εκτελούν και κάποιοι (δε λέω όλοι, άλλά κάποιοι) από αυτούς μπορεί να έχουν την ίδια αγωνία με όλους εμάς...δεν στρεφομαι εναντιον των εκπ/κων σε φορεις, αλλα των στελεχων του υπουργειου που καθυστερουν να βγαλουν αποτελεσματα...αν περιμενουν κι αυτοι να αντικατασταθουν τοτε από 2/9 θα αδειασουν οι υπηρεσίες
Παράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 11, 2013, 03:06:24 pmΠαράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 11, 2013, 12:17:22 pmθαθελα να ρωτησω, οι αποσπασμενοι σε φορεις περιμενουν αντικαταστατη για να γυρισουν στα γραφεια;φυσικα, δεν ρωτω για τους απλους αποσπασμενους σε σχολεια!γιατι η κωλυσιεργία τους θα γυρίσει εναντίον τους Δεν έχω ιδέα σχετικά με το αν οι αποσπασμένοι σε φορείς χρειάζεται ή όχι να περιμένουν αντικαταστάτη, αλλά νομίζω πως η καθυστέρηση τόσο της εγκυκλίου όσο και των αποτελεσμάτων των αποσπάσεων ουδεμία σχέση έχει με δική τους ή μη κωλυσιεργία. Αυτοί υπάλληλοι είναι, εντολές εκτελούν και κάποιοι (δε λέω όλοι, άλλά κάποιοι) από αυτούς μπορεί να έχουν την ίδια αγωνία με όλους εμάς...
Παράθεση από: ar.lecinos στις Αυγούστου 11, 2013, 12:17:22 pmθαθελα να ρωτησω, οι αποσπασμενοι σε φορεις περιμενουν αντικαταστατη για να γυρισουν στα γραφεια;φυσικα, δεν ρωτω για τους απλους αποσπασμενους σε σχολεια!γιατι η κωλυσιεργία τους θα γυρίσει εναντίον τους
θαθελα να ρωτησω, οι αποσπασμενοι σε φορεις περιμενουν αντικαταστατη για να γυρισουν στα γραφεια;φυσικα, δεν ρωτω για τους απλους αποσπασμενους σε σχολεια!γιατι η κωλυσιεργία τους θα γυρίσει εναντίον τους
Τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας ως ένα σημείο τις κάλυψαν με τους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ που εξαιρέθηκαν από τη διαθεσιμότητα. Στην Κ.Υ. του υπουργείου έχουν δηλώσει ότι θα περικοπούν οι αποσπάσεις κατά 2/3 σε σχέση με πέρσι. Με δεδομένο ότι οι αναπληρωτές που θα προσληφθούν θα είναι ελάχιστοι, δεν ξέρω κατά πόσο τους παίρνει να πραγματοποιήσυον μεγάλο αριθμό αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ...Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ευχάριστες αυτές οι σκέψεις, αλλά απλά εκφράζω τη δική μου αίσθηση. Δεν έχω κάποια πληροφόρηση. Σκεφτείτε όμως τι πανηγύρι έχει να γίνει με τις υποχρεωτικές μετατάξεις στην α'βάθμια, από τη στιγμή μάλιστα που τα ΠΥΣΔΕ δε θα γνωμοδοτήσουν καν -όπως φημολογείται- και θα παραγματοποιηθούν κεντρικά από το υπουργείο. Όταν έχεις να μετακινήσεις 5.000 ανθρώπους μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και δεν έχεις και πιστώσεις για αναπληρωτές, λογικά δεν πριμοδοτείς και τις αποσπάσεις γιατί θα γίνει μεγάλο μπάχαλο...
Εγώ θα δω το θέμα, από μια άλλη οπτική: αύξησαν το ωράριο, θεσμοθέτησαν υποχρεωτικές μεταθέσεις, επέταξαν τον κλάδο, κατάργησαν ειδικότητες, έβγαλαν σε διαθεσιμότητα 2000 εκπαιδευτικούς, διέρρευσαν κουτσούρεμα ειδικοτήτων, μετατάσσουν ( ; ) υποχρεωτικά 5000...να μην δώσουν ούτε αποσπάσεις φέτος;...Πολιτικά, στέκει κάτι τέτοιο;...Η άποψή μου, είναι πως λόγω της παραπάνω σειράς γεγονότων, δεν θα θελήσουν να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά...
Εγώ, θα δω το θέμα, από μια άλλη οπτική: αύξησαν το ωράριο, θεσμοθέτησαν υποχρεωτικές μεταθέσεις, επέταξαν τον κλάδο, κατάργησαν ειδικότητες, έβγαλαν σε διαθεσιμότητα 2000 εκπαιδευτικούς, διέρρευσαν κουτσούρεμα ειδικοτήτων, μετατάσσουν ( ; ) υποχρεωτικά 5000...να μην δώσουν ούτε αποσπάσεις φέτος;...Πολιτικά, στέκει κάτι τέτοιο;...Η άποψή μου, είναι πως λόγω της παραπάνω σειράς γεγονότων, δεν θα θελήσουν να ρίξουν και άλλο λάδι στη φωτιά...
Τα λειτουργικά κενά(γιατί αυτά καλύπτουν οι αποσπάσεις) θα είναι σε κάθε νομό τεράστια.Για αυτό τον λόγο θα γίνουν αποσπάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση τα λειτουργικά κενά θα είναι χιλιάδες.
Παράθεση από: LITHIUM στις Αυγούστου 11, 2013, 05:57:46 pmΤα λειτουργικά κενά(γιατί αυτά καλύπτουν οι αποσπάσεις) θα είναι σε κάθε νομό τεράστια.Για αυτό τον λόγο θα γίνουν αποσπάσεις. Σε διαφορετική περίπτωση τα λειτουργικά κενά θα είναι χιλιάδες.για να ενισχυσω την παραπανω αποψη (και γιατι ετσι μας βολευει) αφου δεν θα παρουν και τοοοσους αναπληρωτες, γιατι να μην κανουν αποσπασεις;