0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ούτε που τους ενδιαφερει πως θα παρουσιαστουμε 1/9 στις οργσνικες(αν εμφανιστουμε γιατι παλι ολοι θα παρουμε αδειες μεχρι να βγουν οι αποσπασεις...), που θα αφησουμε τις οικογενειες μας, πως θα επιβιωσουμε με ενοικια, βενζινες, θερμανση σε 2! σπίτια...
Δε βγηκαν ουτε για γραφειο ακομα ε? εγω ειμαι πε70 και ειμαι σε τραγικη οικονομικη κατασταση! αν πρεπει να κατεβω στην οργανικη δεν ξερω πως θα τα καταφερω....
Παιδιά να μοιραστώ μαζί σας πληροφορία από φίλη συνάδελφο: η ειδικότητά της εμφανίζει πλεόνασμα στο νομό που ενδιαφέρεται να αποσπαστεί και ο ένας από τους δύο αιρετούς του νομού αυτού σχεδόν της απέκλεισε την πιθανότητα να αποσπαστεί εκεί... Σιγά το νέο θα μου πείτε βέβαια...Και θα έχετε και δίκιο...
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 16, 2013, 02:01:43 pm Παιδιά να μοιραστώ μαζί σας πληροφορία από φίλη συνάδελφο: η ειδικότητά της εμφανίζει πλεόνασμα στο νομό που ενδιαφέρεται να αποσπαστεί και ο ένας από τους δύο αιρετούς του νομού αυτού σχεδόν της απέκλεισε την πιθανότητα να αποσπαστεί εκεί... Σιγά το νέο θα μου πείτε βέβαια...Και θα έχετε και δίκιο...Ναι μεν πιθανο να μην αποσπαστεί αλλα πιστευω οτι οι αιρετοι δεν ξερουν τιποτα περισσότερο απο εμας. Εχει αποδειχθει πολλες φορες. Έλεγαν οτι δεν θα αυξηθεί το ωραριο φετος, δεν ήξεραν για τις απολύσεις, δεν ήξεραν ποτε θα γινουν αιτησεις για αποσπασεις κ αναπληρωτες κλπ κλπ. Εδω δεν γνωρίζουν υφυπουργοι κ υπουργοί, θα ξερουν αυτοί που πουλαν εκδούλευση;Μαλιστα αν καταλαβαινω καλά, μιλάς για αποσπαση σε σχολεια, οποτε είμαι σίγουρη οτι δεν έχει ιδέα. Δεν ξερει αν απο τον νομό φυγουν καποιοι, ετσι ωστε να δημιουργηθουν κενα και να παρουν τη φίλη σου.