0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:57:40 pmΔε βγηκαν ουτε για γραφειο ακομα ε? εγω ειμαι πε70 και ειμαι σε τραγικη οικονομικη κατασταση! αν πρεπει να κατεβω στην οργανικη δεν ξερω πως θα τα καταφερω....Μία από τα ίδια γι αυτό και ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών.
Δε βγηκαν ουτε για γραφειο ακομα ε? εγω ειμαι πε70 και ειμαι σε τραγικη οικονομικη κατασταση! αν πρεπει να κατεβω στην οργανικη δεν ξερω πως θα τα καταφερω....
πραγματικα απορω πως τους επιτρεψαμε να μας καταστρεψουν τις ζωες και περιμενουμε κολλημενοι στους υπολογιστες μηπως καποιος μπρατης ανακοινωσει κατι ελπιδοφορο...
Έχουμε κάτι νεότερο?Γνωρίζετε τίποτα?Μου φαίνεται περίεργο που κανείς δε βγάζει καμιά ανακοίνωση για την πορεία των αποσπάσεων.....
Παράθεση από: suliet στις Αυγούστου 18, 2013, 01:31:30 pmΈχουμε κάτι νεότερο?Γνωρίζετε τίποτα?Μου φαίνεται περίεργο που κανείς δε βγάζει καμιά ανακοίνωση για την πορεία των αποσπάσεων.....Ποιές αποσπάσεις;Σχεδόν 3000 εκπαιδευτικοί θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις για να γλιτώσουν την διαθεσημότητα.Σε ποιές θέσεις ακριβώς θα αποσπαστούν οι εκπαιδευτικοί;Εκτός και αν μιλάμε γοα απόσπαση απο σχολείο σε σχολείο.Αυτό ίσως γίνει,αλλά απόσπαση σε διοικητική θέση,δεν γίνεται.
Παράθεση από: typos72 στις Αυγούστου 18, 2013, 02:49:42 pmΠαράθεση από: suliet στις Αυγούστου 18, 2013, 01:31:30 pmΈχουμε κάτι νεότερο?Γνωρίζετε τίποτα?Μου φαίνεται περίεργο που κανείς δε βγάζει καμιά ανακοίνωση για την πορεία των αποσπάσεων.....Ποιές αποσπάσεις;Σχεδόν 3000 εκπαιδευτικοί θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις για να γλιτώσουν την διαθεσημότητα.Σε ποιές θέσεις ακριβώς θα αποσπαστούν οι εκπαιδευτικοί;Εκτός και αν μιλάμε γοα απόσπαση απο σχολείο σε σχολείο.Αυτό ίσως γίνει,αλλά απόσπαση σε διοικητική θέση,δεν γίνεται.όντως οι αποσπάσεις σε φορείς δεν παίζουν πλέον.από πυσδε σε πυσδε ?