0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γινεται να παρουμε ολοι αδεια??? ειμαι πολυ προβληματισμενη! Να βγει καποια αποφαση οπως τον Ιουνιο?που δε χρειαζοταν να παρουσιαστουμε.
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 20, 2013, 04:01:56 pmΓινεται να παρουμε ολοι αδεια??? ειμαι πολυ προβληματισμενη! Να βγει καποια αποφαση οπως τον Ιουνιο?που δε χρειαζοταν να παρουσιαστουμε....και ποιος θα κανει τις επαναληπτικες εξετασεις ;;;;;;;
Παράθεση από: zhto29 στις Αυγούστου 20, 2013, 04:04:14 pmΠαράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 20, 2013, 04:01:56 pmΓινεται να παρουμε ολοι αδεια??? ειμαι πολυ προβληματισμενη! Να βγει καποια αποφαση οπως τον Ιουνιο?που δε χρειαζοταν να παρουσιαστουμε....και ποιος θα κανει τις επαναληπτικες εξετασεις ;;;;;;; ποιες εξετασεις???
α οκ πε70
Το μόνο καλό σε αυτή την ιστορία είναι ότι μαζί με αυτούς - που έχουν σοβαρό λόγο απόσπασης - οι οποίοι θα ταλαιπωρηθούν δυστυχώς πηγαίνοντας στην κάθε κορφοραχούλα θα πρέπει να παρουσιαστούν στα σχολεία τους και αποσπασμένα βύσματα που δεν τους έχει δει ποτέ μαθητής τους. Ζω για τη στιγμή που ο από δεκαετίας αποσπασμένος - που ποτέ δεν μπήκε σε τάξη - "συνάδελφός" μου θα περάσει την είσοδο του σχολείου. Ένδοξες στιγμές.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι οι αποσπάσεις θα βγούνε την άλλη εβδομάδα! (Μήπως είμαι πολύ αισιόδοξη;;;; Θα είναι τραγικό να μας αναγκάσουν να παρουσιαστούμε στις οργανικές ενώ δεν θα έχουν βγει οι αποσπάσεις.