0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 21, 2013, 03:11:55 pmΓια όσους χαριεντίζονται με χαιρεκακία, να υπενθυμίσω ότι οι αποσπασμένοι σε ΚΥ και φορείς δεν παρουσιάζονται στα σχολεία τους ούτε τον Ιούνιο ούτε το Σεπτέμβριο. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να κοπούν και οι αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για να εξακολουθήσουν να χαίρονται.Τι εννοείς "δεν εμφανίζονται τον Σεπτέμβριο"; Η απόσπαση λήγει 31 Αυγούστου. Αν είσαι σε φορέα, είσαι υποχρεωμένος 1η Σεπτέμβρη να πας σχολείο.
Για όσους χαριεντίζονται με χαιρεκακία, να υπενθυμίσω ότι οι αποσπασμένοι σε ΚΥ και φορείς δεν παρουσιάζονται στα σχολεία τους ούτε τον Ιούνιο ούτε το Σεπτέμβριο. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να κοπούν και οι αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για να εξακολουθήσουν να χαίρονται.
Παράθεση από: LITHIUM στις Αυγούστου 21, 2013, 02:31:19 pmΜην πιστεύετε τον οποιονδήποτε. Αποσπάσεις θα γίνουν τουλάχιστον στις βασικές ειδικοτητες ΠΕ02, 03 , 04 αρκετές διότι σε αυτές υπάρχουν και πολλές συνταξιοδοτήσεις και πολλά λειτουργικά κενά.Κενά υπάρχουν σίγουρα! Το θέμα είναι υπάρχει και αντίστοιχη πολιτική βούληση για πολλές αποσπάσεις;;;Αν αδειάσουν κυκλάδες-δωδεκάνησα, πόσο εύκολα θα σταλούν εκεί αναπληρωτές;Απεναντίας στα αστικά κέντρα βρίσκονται πολύ εύκολα και αναπληρωτές και ωρομίσθιοι.Εύχομαι να βγω ψεύτρα!
Μην πιστεύετε τον οποιονδήποτε. Αποσπάσεις θα γίνουν τουλάχιστον στις βασικές ειδικοτητες ΠΕ02, 03 , 04 αρκετές διότι σε αυτές υπάρχουν και πολλές συνταξιοδοτήσεις και πολλά λειτουργικά κενά.
Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 21, 2013, 03:11:55 pmΓια όσους χαριεντίζονται με χαιρεκακία, να υπενθυμίσω ότι οι αποσπασμένοι σε ΚΥ και φορείς δεν παρουσιάζονται στα σχολεία τους ούτε τον Ιούνιο ούτε το Σεπτέμβριο. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να κοπούν και οι αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για να εξακολουθήσουν να χαίρονται.οι "χαριεντισμοι" γινονται με χαιρεκακια εκει που χρειαζεται , με την εξαιρεση φυσικα περιπτωσεων υγειας. ΟΛΕΣ οι αλλες εκδοχες αποσπασμενων αξιζουν καθε χαριεντισμο.
Φαντάσου αυτοί που θα μείνουν όλη τη χρονιά ....
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 21, 2013, 03:43:57 pmΦαντάσου αυτοί που θα μείνουν όλη τη χρονιά .... knkn δεν αμφιβάλλω το έχω περάσει και ξέρω,αλλά γιατί να μείνουμε π.χ. σε ξενοδοχείο 15 μέρες και με τα ίδια λεφτά θα δίναμε το ενοίκιο ενός μήνα?
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 21, 2013, 03:50:26 pmΠαράθεση από: knkn στις Αυγούστου 21, 2013, 03:43:57 pmΦαντάσου αυτοί που θα μείνουν όλη τη χρονιά .... knkn δεν αμφιβάλλω το έχω περάσει και ξέρω,αλλά γιατί να μείνουμε π.χ. σε ξενοδοχείο 15 μέρες και με τα ίδια λεφτά θα δίναμε το ενοίκιο ενός μήνα?Ρωξάνη, έχεις την απόλυτη κατανόησή μου, αλλά όπως βλέπεις αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου την πολιτική ηγεσία.Καλό είναι να τα κρατήσουμε αυτά στη μνήμη μας στις επόμενες εκλογές και να πράξουμε αναλόγως, ειδάλλως θα τα ζήσουμε ξανά και ξανά όσο κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 21, 2013, 03:56:42 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 21, 2013, 03:50:26 pmΠαράθεση από: knkn στις Αυγούστου 21, 2013, 03:43:57 pmΦαντάσου αυτοί που θα μείνουν όλη τη χρονιά .... knkn δεν αμφιβάλλω το έχω περάσει και ξέρω,αλλά γιατί να μείνουμε π.χ. σε ξενοδοχείο 15 μέρες και με τα ίδια λεφτά θα δίναμε το ενοίκιο ενός μήνα?Ρωξάνη, έχεις την απόλυτη κατανόησή μου, αλλά όπως βλέπεις αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου την πολιτική ηγεσία.Καλό είναι να τα κρατήσουμε αυτά στη μνήμη μας στις επόμενες εκλογές και να πράξουμε αναλόγως, ειδάλλως θα τα ζήσουμε ξανά και ξανά όσο κάνουμε αυτή τη δουλειά.Οπότε ακόμη κι αν βγουν μέσα Σεπτέμβρη (και είναι θετικά τα νέα-λέμε τώρα...)εμείς καθόμαστε εκεί και περιμένουμε αναπληρωτή κι αν έρθει. Έτσι είναι δωρον αδωρον....
Τι να πω? Ας βγουν να τελειώνουμε κι ας είναι ασχημα τα νέα!
Παράθεση από: zhto29 στις Αυγούστου 21, 2013, 03:26:58 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 21, 2013, 03:11:55 pmΓια όσους χαριεντίζονται με χαιρεκακία, να υπενθυμίσω ότι οι αποσπασμένοι σε ΚΥ και φορείς δεν παρουσιάζονται στα σχολεία τους ούτε τον Ιούνιο ούτε το Σεπτέμβριο. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να κοπούν και οι αποσπάσεις σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για να εξακολουθήσουν να χαίρονται.οι "χαριεντισμοι" γινονται με χαιρεκακια εκει που χρειαζεται , με την εξαιρεση φυσικα περιπτωσεων υγειας. ΟΛΕΣ οι αλλες εκδοχες αποσπασμενων αξιζουν καθε χαριεντισμο.Οι ανάγκες για πολλούς συναδέλφους υπάρχουν και δεν είναι μόνο για λόγους υγείας. Και αφού αυτές γίνονται με μοριοδότηση ας επιδιώξουμε/εξασφαλίσουμε το αδιάβλητο της διαδικασίας για να διευκολύνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι.