0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια για να καταλαβω:οι αποσπασεις δεν δινονται με τα μορια;παιζει ρολο απο ποιο πυσδε εισαι;δηλαδη αν καποιος απο α πειραια θελει να παει β αθηνας κ εχει λιγοτερα μορια απο μενα που ειμαι απο α δωδεκανησου πχ αλλα εχω περισσοτερα μορια απ αυτον, θα παει αυτος ή εγω;δεν εχω καταλαβει!!!!!
Μολις πηρα τηλ στο υπυργειο! Μου ειπε δεν υπαρχει κανενας προγραμματισμος για τις αποσπασεις. Δεν ηξερε καθολου τι γινεται! Της λεω ειμαστε σε τεραστιο οικονομικο αδιεξοδο και μου λεει δε μπορω να κανω κατι! Θα πατε στην οργανικη! Πολυ ευγενικη κυρια αλλα....
Χαλαρά κύριε υπουργέ, μένουν μόνο 9 μέρες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία! Εμένα έχει καρφωθεί μια τρομακτική ιδέα στον εγκέφαλό μου: μήπως εσκεμμένα καθυστερούν τα πάντα γιατί γνωρίζουν ότι εφόσον πραγματοποιηθούν αποσπάσεις θα προκύψουν κενά; Οπότε, μας στέλνουν όλους στις οργανικές μας και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι περισσότερες θέσεις πληρώνονται, γύρω στον αγιασμό μας ξεφουρνίζουν επισήμως ότι θα πραγματοποιηθούν ελάχιστες αποσπάσεις -δεν έχουμε πιστώσεις για αναπληρωτές, τι να κάνουμε- κυρίως για ειδικές κατηγορίες και τελικά τα σχολεία λειτουργούν όπως λειτουργούν με τους έχοντες οργανική.
Παράθεση από: napi στις Αυγούστου 22, 2013, 12:49:24 pmΡε παιδια για να καταλαβω:οι αποσπασεις δεν δινονται με τα μορια;παιζει ρολο απο ποιο πυσδε εισαι;δηλαδη αν καποιος απο α πειραια θελει να παει β αθηνας κ εχει λιγοτερα μορια απο μενα που ειμαι απο α δωδεκανησου πχ αλλα εχω περισσοτερα μορια απ αυτον, θα παει αυτος ή εγω;δεν εχω καταλαβει!!!!!αυτή την απορία έχω κι εγώ, αν και νομίζω πως λογικά δεν πρέπει να μετράει το πυσδε προέλευσης. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πληροφορήσει.
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 22, 2013, 02:06:27 pmΠαράθεση από: napi στις Αυγούστου 22, 2013, 12:49:24 pmΡε παιδια για να καταλαβω:οι αποσπασεις δεν δινονται με τα μορια;παιζει ρολο απο ποιο πυσδε εισαι;δηλαδη αν καποιος απο α πειραια θελει να παει β αθηνας κ εχει λιγοτερα μορια απο μενα που ειμαι απο α δωδεκανησου πχ αλλα εχω περισσοτερα μορια απ αυτον, θα παει αυτος ή εγω;δεν εχω καταλαβει!!!!!αυτή την απορία έχω κι εγώ, αν και νομίζω πως λογικά δεν πρέπει να μετράει το πυσδε προέλευσης. Αν κάποιος ξέρει, ας μας πληροφορήσει.Δεν παίζει πλέον ρόλο από ποιο πύσδε προέρχεσαι αλλά μόνο τα μόρια. Μία χρονιά μόνο είχανε κάνει πρώτα αποσπάσεις όλων αυτών που πλεόναζαν, έστω και με λίγα μόρια, και μετά όλων των υπολοίπων βάση μορίων. Προκλήθηκαν μεγάλες αντιδράσεις και δεν ξανάγινε.
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 22, 2013, 02:01:14 pmΜολις πηρα τηλ στο υπυργειο! Μου ειπε δεν υπαρχει κανενας προγραμματισμος για τις αποσπασεις. Δεν ηξερε καθολου τι γινεται! Της λεω ειμαστε σε τεραστιο οικονομικο αδιεξοδο και μου λεει δε μπορω να κανω κατι! Θα πατε στην οργανικη! Πολυ ευγενικη κυρια αλλα....Σοβαρά? Κανένας προγραμματισμός? Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι...