0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ. Πάντως σκεφτείτε το και λογικά: οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί αποσπώνται σε υπάρχονται λειτουργικά κενά. Αν δεν ικανοποιηθεί η αίτηση απόσπασης, σημαίνει πως δεν υπάρχει λειτουργικό κενό ΑΡΑ δεν μπορεί να προσληφεί και αναπληρωτής. Θα το ψάξω. Δεν εγγυώμαι για σήμερα (ζαλίστηκα στον υπολογιστή!) αλλά αύριο το αργότερο.
Η αλήθεια είναι ότι : πχ βγαινουν οι αποσπασεις και καποιος δεν παιρνει.μετα απο ενα μηνα παιρνουν αναπληρωτη η δικαιολογία είναι (συνηθως ισχύει) ότι το λειτουργικό κενό προέκυψε μετα.Οποτε ειναι καλυμμενοι. Δεν ειναι δυνατο εξάλλου καθε φορα που προκυπτει λειτουργικο κενο να βγαζουν καινοθυργιες φασεις αποσπασεων ειδικα κατα τη διαρκεια της σχολ.χρονιαςΕτσι συνηθως γινεται
Είναι αυτοί οι εργαζόμενοι οι οποίοι παραμένουν πολλές φορές και μέχρι αργά το βράδυ στις Διευθύνσεις προκειμένου να ανταποκριθούμε έγκαιρα και έγκυρα στα στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα, για τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Είναι αυτοί οι εργαζόμενοι που τους καλούμε και Σαββατοκύριακα και ανταποκρίνονται δίχως να προβάλλουν αντιρρήσεις. Είναι αυτοί που κατέχουν με επάρκεια τα αντικείμενα για τη λειτουργία των Διευθύνσεων.ΥΓ: Δεν γνώριζα ότι υπήρχε Πανελλήνια Ένωση Δ/ντωνΕκπ/σης
Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν, αλλά πρώτη εγώ έχω σκάσει με αυτό που άκουσα από πολύ πολύ αξιόπιστη πηγή. Ο υπουργός είναι ανένδοτος, οι αποσπάσεις θα είναι ελάχιστες. Με λίγα λόγια, είναι σε πολύ ευνοϊκότερη θέση όσοι έχουν κάνει αίτηση σε φορέα ή υπουργείο και έχουν τον τρόπο τους, έχουν σίγουρη την απόσπαση. Όσοι κάναμε για σχολεία, ας προσέχαμε. Τι να πω, έχω σκάσει, γιατί η πληροφορία είναι εγγυημένη.
Από μια μικρή επαφή που έχω με το υπουργείο ,ψηφίζω το δεύτερο ....τα λειτουργικά κενά είναι πολλά αλλά η υπουργάρα μας ζει σε παράλληλο σύμπαν ...