0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πες τα silkcut.... Δεν προβάλλουν αντιρρήσεις στο ωράριο, αλλά προβάλουν αντίρρηση να υπηρετήσουν το νησάκι..Επιλεκτική αφοσίωση...
Μετακόμισα κι εγώ...! Από το forum των μετατάξεων σε αυτό των αποσπάσεων. Αφού έσπασα το κεφάλι μου, έχασα τα μπάνια μου (κι έχω και τη θάλασσα από κάτω), αποφάσισα να μην κάνω αίτηση μετάταξης, οπότε συνάδελφοι και συναδέλφισσες ήρθα κι εγώ από εδώ να ξεροσταλιάσουμε όλοι μαζί!!! Για 2 συνεχόμενες χρονιές πήρα απόσπαση Δυτική Αττική, γιατί δεν αρέσει σε πολλούς συναδέλφους και είναι η λύση μου, μιας και μένω Ανατολική Αττική. Μάλιστα δεν έβγαλαν ούτε πλεονάζοντες ούτε κενά σε ΠΕ06 στη Δυτική. Λέτε μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να προλάβουν να βγάλουν τις αποσπάσεις;
Παιδιά προκειμένου να αποφύγω να πάω στην οργανική μου , πολλά τα έξοδα ζήτησα άδεια άνευ αποδοχών από 1/9 με την προοπτική αν πάρω απόσπαση να την ανακαλέσω. Πήρα σήμερα τηλ να δω πότε θα εξεταστούν και μου είπαν ότι και αυτές πάνε πίσω και θα εξεταστούν ενδεχομένως μέσα στον Σεπτ. γιατί πρέπει να τελειώσουν οι μετατάξεις και μετά! Είμαι να σκάσω.
σε μεσημβρινή επικοινωνια μου με το κυσδε, μου είπε μια κοπέλλα πως έχουν προγραμματιστεί συνεδριάσεις του συμβουλίου την επόμενη εβδομαδα, αλλά ΟΧΙ για αποσπάσεις. Εκτός κ αν το τμήμα αποσπάσεων του υπουργείου συλλέξει κ δώσει λειτουργικά κενά στο κυσδε έγκαιρα κ προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία.
Πάμε για αρχές Σεπτεμβρίου.