0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θελουν ολα μπορουν να γινουν....
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 23, 2013, 05:25:58 pmΑν θελουν ολα μπορουν να γινουν....Έλα που δε θέλουν....
Τελειωσε η εβδομαδα - μενει αλλη μια, αντε να δουμε ..... O rataplan εχει δικιο με την παρουσια μας στα σχολεια. Αν μας ενδιαφερει να εχουμε δουλεια , οπου και να δουλευουμε, οφειλουμε ναμστε τυπικοι. Αν δεν μας ενδιαφερει, κακως μπαινουμε σε αυτη την διαδικασια.
Παράθεση από: asterix στις Αυγούστου 23, 2013, 06:20:45 pmΤελειωσε η εβδομαδα - μενει αλλη μια, αντε να δουμε ..... O rataplan εχει δικιο με την παρουσια μας στα σχολεια. Αν μας ενδιαφερει να εχουμε δουλεια , οπου και να δουλευουμε, οφειλουμε ναμστε τυπικοι. Αν δεν μας ενδιαφερει, κακως μπαινουμε σε αυτη την διαδικασια.Συνάδελφε η παρουσία μας στα σχολεία δεν είναι υπό συζήτηση. Ήταν ή όχι υποχρεωμένοι να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία των αποσπάσεων; Είναι καθαρά δική τους ευθύνη! Ας ανακοινώσουν τις αποσπάσεις και αν δεν πάρω, έχω ήδη πληρώσει 115
115 έουρος μια χαρά τα έκλεισες...
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 23, 2013, 04:47:00 pmΠαιδιά δεν ξέρω για την α/βάθμια (εκεί υπάρχει τουλάχιστον και ένας κάποιος Μπράτης να γράφει καμιά επιστολή) αλλά στη β/βάθμια, αν βγάλουν χαρτί να αναλάβουμε υπηρεσία στην πλησιέστερη του τόπου κατοικίας μας διεύθυνση προς διευκόλυνσή μας, ένα μόνο πράγμα θέλω να ρωτήσω: Ποιος θα κάνει τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου;;; Ειδικά σε απομακρυσμένες νησιωτικές/ορεινές περιοχές παίζει να μην πάει και κανείς!!!To χαρτί που όριζε την διευκόλυνση αφορούσε την 30η Ιούνη, ημέρα λήξης των μαθημάτων και ανάληψης υπηρεσίας οργανικά ανηκόντων. Δεν θυμάμαι να έχει βγει ποτέ αντίστοιχο για την έναρξη του σχολικού έτους - κοινώς Σεπτέμβρη.
Παιδιά δεν ξέρω για την α/βάθμια (εκεί υπάρχει τουλάχιστον και ένας κάποιος Μπράτης να γράφει καμιά επιστολή) αλλά στη β/βάθμια, αν βγάλουν χαρτί να αναλάβουμε υπηρεσία στην πλησιέστερη του τόπου κατοικίας μας διεύθυνση προς διευκόλυνσή μας, ένα μόνο πράγμα θέλω να ρωτήσω: Ποιος θα κάνει τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου;;; Ειδικά σε απομακρυσμένες νησιωτικές/ορεινές περιοχές παίζει να μην πάει και κανείς!!!