0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο αριθμος των αποσπασεων θα ειναι τριψηφιος .Γυρω στα 600 ατομα για την δευτεροβαθμια.Πιεζουν τα κομματικα στελεχη αλλα ο υπουργος εμενει στην πρόταση του.Μακαρι να ειναι λαθος οι πληροφοριες μου.
οι αιρετοι ζητουν να εγκριθουν στο ΚΥΣΔΕ στις 27.8.εστειλα εμαιλ σ'εναν και μου απαντησε.αν γινει αυτο,εχουμε ελπιδα να προλαβουμε
Παράθεση από: Κοράκι στις Αυγούστου 24, 2013, 10:29:24 amΑπ' όσο έχω καταλάβει, ο Υπουργός έχει πει ότι θα γίνουν ελάχιστες αποσπάσεις σε διευθύνσεις και φορείς φέτος. Υπάρχουν και σχετικές ειδήσεις στο esos.grναι,δικιο εχεις,δεν μιλησε για σχολεια και το λογικο ειναι να γινουν ελαχιστες σε φορεις με τοσες μεταταξεις.
Απ' όσο έχω καταλάβει, ο Υπουργός έχει πει ότι θα γίνουν ελάχιστες αποσπάσεις σε διευθύνσεις και φορείς φέτος. Υπάρχουν και σχετικές ειδήσεις στο esos.gr
Παιδιά, ακόμη κι αν βγουν τη Δευτέρα οι μετατάξεις, θα προλάβουν να στείλουν μέχρι την Τρίτη το πρωί οι διδε τα κενά για τις αποσπάσεις ώστε να γίνει κυσδε 27/8; Μακάρι...αλλά χλωμό το κόβω!!!
Είναι δυνατόν να μην έχουν στείλει οι Διδε τα κενά; Πώς το συμπεραίνουμε αυτό; Και να τα έχουν στείλει, ποιος θα τα λάβει υπόψη;
Πάντως και σε εφημερίδα της Θεσσαλίας διάβασα σήμερα πως στις 27/08 θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών.