0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι Θεέ μου...!!!!!Να ηρεμήσουμε!Τι ψυχρολουσία είναι αυτή... Έτσι κι αλλιώς οι αιτήσεις έχουν περαστεί και έχουν ελεγχθεί!Τα κενά έχουν σταλεί εδώ και καιρό.. Το μόνο που μένει είναι ο προγραμματιστής να πατήσει ένα κουμπί και βάσει των κενών και των προτιμήσεων να βγουν τα αποτελέσματα. Το ΚΥΣΠΕ σ΄αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνει αυτό το αποτέλεσμα.
Παράθεση από: mafits στις Αυγούστου 24, 2013, 06:02:46 pmΜακάρι Θεέ μου...!!!!!Να ηρεμήσουμε!Τι ψυχρολουσία είναι αυτή... Έτσι κι αλλιώς οι αιτήσεις έχουν περαστεί και έχουν ελεγχθεί!Τα κενά έχουν σταλεί εδώ και καιρό.. Το μόνο που μένει είναι ο προγραμματιστής να πατήσει ένα κουμπί και βάσει των κενών και των προτιμήσεων να βγουν τα αποτελέσματα. Το ΚΥΣΠΕ σ΄αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνει αυτό το αποτέλεσμα.Ας τα βγάλουν τουλάχιστον να ξέρουμε!!!Δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση κάθε Αύγουστο!!!
Παράθεση από: gio66 στις Αυγούστου 24, 2013, 06:06:11 pmΠαράθεση από: mafits στις Αυγούστου 24, 2013, 06:02:46 pmΜακάρι Θεέ μου...!!!!!Να ηρεμήσουμε!Τι ψυχρολουσία είναι αυτή... Έτσι κι αλλιώς οι αιτήσεις έχουν περαστεί και έχουν ελεγχθεί!Τα κενά έχουν σταλεί εδώ και καιρό.. Το μόνο που μένει είναι ο προγραμματιστής να πατήσει ένα κουμπί και βάσει των κενών και των προτιμήσεων να βγουν τα αποτελέσματα. Το ΚΥΣΠΕ σ΄αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνει αυτό το αποτέλεσμα.Ας τα βγάλουν τουλάχιστον να ξέρουμε!!!Δεν παλεύεται άλλο αυτή η κατάσταση κάθε Αύγουστο!!!Από δώ και πέρα οι Αύγουστοι θα είναι ζόρικοι....
Συναδελφοι εχω μια απορια:Εχω κανει αιτηση μεταταξης και ας πουμε οτι δεν την πηρα....το πιο πιθανο....υπαρχει περιπτωση να παρω αποσπαση απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ;Μηπως θα πρεπει να ξανακανουμε αιτηση αποσπασης....λεω μηπως ξαναβγει νεα εγκυκλιος αποσπασεων για αυτους που δεν εχουν μεταταγει;Αναρωτιεμαι τι θα γινει!!!!