0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω ακουσα οτι ισως να βγουν μεχρι το τελος της εβδομαδας και οτι τα πραγματα φετος θα ειναι πολυ δυσκολα
πιστευω πως ειναι εγκυρη. απο ατομο που δουλευει στο υπουργειο το ακουσα αλλα απ΄ο,τι καταλαβα ολα ειναι ρευστα και ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινεται.και με εναν αιρετο της βθμιας που μιλησα μου ειπε οτι ακουσε οτι τα πραγματα φετος θα ειναι υπερβολικα δυσκολα.χρονοδιαγραμμα δεν ηξερε να μου δωσει.η αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος μου φανηκε ασχετοςιδωμεν...
κοιτάξτε...βασικό μέλημα της ηγεσίας αυτές τις μέρες είναι οι μετατάξεις από δθμια σε πθμια....καθώς έτσι θα διαμορφωθεί ένα μεγάλο τμήμα της εικόνας του που βρίσκεται κάθε εκπαιδευτικός....για να γίνουν οι επόμενες κινήσεις...έπεται η ΚΥ για ευνόητους λόγους....σας είπα και παραπάνω η εικόνα του άδειου υπουργείου...ξύπνησε την ηγεσία καθώς πρέπει η ΚΥ να δουλέψει.Φυσικά και γι αυτές τις αποσπάσεις υπάρχουν οι...πανταχόθεν πιέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για αποσπάσεις καθώς, όπως και σε όλους τους φορείς, αυτές δεν γίνονται βάσει μορίων, αλλά βάσει του κλασσικού και πατροπαράδοτου οθωμανικού...συγγνώμη νεοελληνικού ήθελα να πω....τρόπου αποσπάσεων σε αυτές τις θέσεις...επομένως μπορεί να θέλει να κόψει αποσπάσεις σε φορείς...αλλά έλα που οι βουλευτές πιέζουν...αφού οι μόνες πελατειακές εξυπηρετήσεις που πλέον μπορούν να γίνουν είναι η μετάθεση κανενός φαντάρου από τον έβρο στο...πολεμικό μουσείο και κάτι αποσπάσεις όπως οι δικές μας....δεν πρέπει να χαθεί η εκλογική πελατεία...καταλάβατε νομίζω...για τις αποσπάσεις σε σχολεία δεν γνωρίζω....οτιδήποτε μαθαίνω αξιόπιστο εννοείται θα σας το αναφέρω...ούτε οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται στο υπουργείο γνωρίζουν κάτι....οι συνάδελφοι στο υπουργείο...μάθανε και αυτοί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την διαθεσιμότητα του Ιουλίου....τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια...στεγανότητα πληροφοριών από την ηγεσία ακόμη και μέσα στο υπουργείο...λόγω των συνθηκών.... διαθεσιμότητα, μετατάξεις....ελάχιστοι γνωρίζουν....
maryvas να'σαι καλά που μοιράζεσαι τις πληροφορίες σου. Πάντως για τα εισιτήρια κι εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Αν δε βρούμε τι γίνεται?
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 27, 2013, 12:39:17 ammaryvas να'σαι καλά που μοιράζεσαι τις πληροφορίες σου. Πάντως για τα εισιτήρια κι εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Αν δε βρούμε τι γίνεται?την εδωσα ηδη την απαντηση...κολυμπωντας εγω παντως σκεφτομαι να κανω αυριο μια κρατηση για την Κυριακη. αν δεν κανω λαθος εχει περιθωριο μεχρι μια μερα πριν απο το ταξιδι για να το κοψεις το εισιτηριο.