0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ αν και εχω μόρια με χιλιες απόσπάσεις δε βλέπω να φευγω από δωδεκάνησα. και πείτε μου τι γίνεται με ενα παιδί που πάει φέτος να σπόυδάσει στη θεσ/νικη, ενα σύζυγο εκπ/κο στη διαθεση πυσπε και ενα μικρο στην α΄γυμνασίου; εχει αναλογιστει κανείς το οικονομικό αλλά περισσότερο το ψυχολογικό κόστος; πως θα μπορέσω εγω να τους αφήσω και να φύγω; και 3 ενοικια ποιος θα πληρώσει; νπροπή τους!!!!
εχω 37 μόρια απόσπασης. πέρυσι ήμουν από τους πρώτους απόσπασμένους στο νομό
Παράθεση από: aisana στις Αυγούστου 27, 2013, 09:40:07 amεγώ αν και εχω μόρια με χιλιες απόσπάσεις δε βλέπω να φευγω από δωδεκάνησα. και πείτε μου τι γίνεται με ενα παιδί που πάει φέτος να σπόυδάσει στη θεσ/νικη, ενα σύζυγο εκπ/κο στη διαθεση πυσπε και ενα μικρο στην α΄γυμνασίου; εχει αναλογιστει κανείς το οικονομικό αλλά περισσότερο το ψυχολογικό κόστος; πως θα μπορέσω εγω να τους αφήσω και να φύγω; και 3 ενοικια ποιος θα πληρώσει; νπροπή τους!!!!Έχεις και εσύ τα δίκια σου. Αλλά ξέρεις πόσοι είναι πάνω κάτω στη θέση σου; Όταν διοριστήκαμε κανείς δε μας εγγυήθηκε ότι θα διδάσκουμε στο σπίτι μας. Όλες οι οικογένειες εκπαιδευτικών έχουν ένα φοιτητή και κατ'επέκταση συνήθως δύο ή τρία ενοίκια. Δεν ξέρω οικογένεια με δύο εκπαιδευτικούς που να μην έχει κάνει και κάνα 2-3 χρόνια χωριστά εκτός αν είναι μεγάλα βύσματα. Υπομονή.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ πρέπει να πάρω τον μικρό μου που είναι 2,5 και να πάω στα Δωδεκάνησ, άντε τώρα εκεί να δω τι θα τον κάνω... Κι ο άντρας μου στην Αθήνα...
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 27, 2013, 09:44:44 amΤελικά υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ πρέπει να πάρω τον μικρό μου που είναι 2,5 και να πάω στα Δωδεκάνησ, άντε τώρα εκεί να δω τι θα τον κάνω... Κι ο άντρας μου στην Αθήνα...Μια χαρά θα περάσει ο μικρός στα Δωδεκάνησα συγκριτικά με την Αθήνα. Παιχνίδι στη θάλασσα και όχι σε πλαστικούς παιδότοπους. Το μόνο πρόβλημα ο αποχωρισμός με τον πατέρα. Είχα συνάδελφο στα Δωδεκάνησα που εκανε δύο σερί χρόνια μακριά από τα παιδιά του (σε εφηβεία). Κάθε μέρα σκάιπ 2 ώρες και το καλοκαίρι τα παιδιά διακοπές στο νησί.