0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: suliet στις Αυγούστου 28, 2013, 10:09:02 amΤίποτα ακόμα??Γιατι δεν βγαίνουν αυτές οι μετατάξεις.3 μέρες πέρασαν και ακόμα δεν ανακοίνωσαν τίποτα, όλο το καλοκαίρι τι έκαναν?Τετάρτη έχουμε σήμερα, πότε δηλαδή θέλουν να ανακοινώσουν τις αποσπάσεις, Κυριακή 11 η ώρα??Δε μπορω Κυριακή....έχω να πάω εκκλησια να προσευχηθώ..!
Τίποτα ακόμα??Γιατι δεν βγαίνουν αυτές οι μετατάξεις.3 μέρες πέρασαν και ακόμα δεν ανακοίνωσαν τίποτα, όλο το καλοκαίρι τι έκαναν?Τετάρτη έχουμε σήμερα, πότε δηλαδή θέλουν να ανακοινώσουν τις αποσπάσεις, Κυριακή 11 η ώρα??
Κάποιος μας δουλεύει.
Πάντως, μέχρι να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποσπάσεων, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι αποσπάσεις εντός γιατί συνεξετάζονται οι αιτήσεις. Άρα ταλαιπωρία για όλους.... Έμαθα από πηγή μέσα στο Υπουργείο ότι η βούληση είναι όλες οι αποσπάσεις να έχουν ολοκληρωθεί Παρασκευή (πώς θα γίνει αυτό, δεν ξέρω!) ή το αργότερο Δευτέρα. Είναι εφικτό (μια ώρα διαδικασία είναι, ιδιαίτερα οι από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, που γίνονται με μόρια. Για τις άλλες... σφάζονται τα βύσματα αλλά είναι προαποφασισμένες έτσι κι αλλιώς). Κάποιος μας δουλεύει. Ή οι αιρετοί με τις συνεχείς ανακοινώσεις περί "πιέσεων" της τελευταίας στιγμής ή στο Υπουργείο δεν έχουν ιδέα! Ίδωμεν...
Παράθεση από: mary02 στις Αυγούστου 28, 2013, 11:40:18 amΠάντως, μέχρι να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία των αποσπάσεων, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι αποσπάσεις εντός γιατί συνεξετάζονται οι αιτήσεις. Άρα ταλαιπωρία για όλους.... Έμαθα από πηγή μέσα στο Υπουργείο ότι η βούληση είναι όλες οι αποσπάσεις να έχουν ολοκληρωθεί Παρασκευή (πώς θα γίνει αυτό, δεν ξέρω!) ή το αργότερο Δευτέρα. Είναι εφικτό (μια ώρα διαδικασία είναι, ιδιαίτερα οι από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, που γίνονται με μόρια. Για τις άλλες... σφάζονται τα βύσματα αλλά είναι προαποφασισμένες έτσι κι αλλιώς). Κάποιος μας δουλεύει. Ή οι αιρετοί με τις συνεχείς ανακοινώσεις περί "πιέσεων" της τελευταίας στιγμής ή στο Υπουργείο δεν έχουν ιδέα! Ίδωμεν...Nα κάτσουν να ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΝ και να τα βγάλουν στην ώρα τους....να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο και να μην βγουν αν δεν έχουν βγάλει τις αποσπάσεις μέχρι και την Παρασκευή!