0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 28, 2013, 03:15:35 pmΠαράθεση από: LITHIUM στις Αυγούστου 28, 2013, 03:14:45 pmΟ ένας το κοντό του ο άλλος το μακρύ του.Μην πιστεύετε τίποτε . Οι αποσπάσεις θα βγούν μέχρι το Σ/Κ. Είναι υποχρεωμένοι να τις βγάλουν.Αυτή η λογική μ'αρέσει περισσότερο!Πραγματικά πιστεύεις οτι θα βγουν μέχρι την Παρασκευή?Είμαι σε τόσο έξαλλη κατάσταση.Τους έχουμε κάνει κάτι?Γιατί μας έχουν βάλει στο μάτι?Εκπαιδευτικοί θέλαμε να γίνουμε για να μορφώσουμε τα παιδιά του κόσμου!Αξίζουμε τέτοια συμπεριφορά?
Παράθεση από: LITHIUM στις Αυγούστου 28, 2013, 03:14:45 pmΟ ένας το κοντό του ο άλλος το μακρύ του.Μην πιστεύετε τίποτε . Οι αποσπάσεις θα βγούν μέχρι το Σ/Κ. Είναι υποχρεωμένοι να τις βγάλουν.Αυτή η λογική μ'αρέσει περισσότερο!
Ο ένας το κοντό του ο άλλος το μακρύ του.Μην πιστεύετε τίποτε . Οι αποσπάσεις θα βγούν μέχρι το Σ/Κ. Είναι υποχρεωμένοι να τις βγάλουν.
Ο καθένας πετάει τις έγκυρες πηγές του και αναστατώνει κόσμο...!αυτα!πολύ καλημέρα σας
Οι μετατάξεις δεν βγαίνουν γιατί όπως φαίνεται αντιμετωπίζουν προβλήματα!
Εγώ πήρα σήμερα τηλ στη ΔΔΕ που ανήκω για να ζητήσω 3ημερη κανονική άδεια, μήπως εντωμεταξύ βγουν οι αποσπάσεις σε σχολεία και γλυτώσουμε τα τόσα έξοδα, μου είπαν ευγενέστατα ότι θα την εγκρίνουν αλλά από Πέμπτη να είμαι στη θέση μου, γιατί οι αποσπάσεις δε θα βγουνε πριν τις 15/09. Δεν ξέρω αν απλώς εικάζουν ή γνωρίζουν κάτι παραπάνω, αλλά είχαν μια σιγουριά και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπαν ότι θα μου είναι άχρηστη η 3ημερη κανονική, αφού ούτως ή άλλως θα αναγκαστώ να κατέβω!