0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 29, 2013, 09:49:06 amΣυνήθως εκφράζουν διαμαρτυρίες οι αιρετοί και η Δοε, η οποια πίεση μπορει να υπαρξει ειναι απο αυτουςΚανεις δεν τους υπολογίζει, ειναι γνωστο αυτο και η περισση αλαζονεια δεν επιτρεπει στο Υπουργειο και τα σε αυτο περιφερομενα κυτταριτιδιασμενα οπισθια να καθησουν σε ενα ΗΥ και να γραψουν μια ανακοινωση για ενημερωση των εκπαιδευτικων. Οι διαφοροι αιρετοι εχουν μετεξελιχθει σε παπαρατσι μηπως και καταφερουν και "αρπαξουν" καμμια πληροφορια που την ονομαζουν "ενημερωση".
Συνήθως εκφράζουν διαμαρτυρίες οι αιρετοί και η Δοε, η οποια πίεση μπορει να υπαρξει ειναι απο αυτους
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:50:49 amΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:40:58 amΠαράθεση από: papagena στις Αυγούστου 29, 2013, 10:19:39 amΠαράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:10:21 amυπαρχει περιπτωση να δωσουν να κανουμε αιτηση για αποσπαση οσοι πηραμε μεταταξη?? ειναι κανενας - καμια αλλη σαν κ εμενα?? να θελει δηλαδη να παρει αποσπαση μετα τη μεταταξη?Είμαι κι εγώ στην ίδια θέση! Πιστεύω όμως πως δεν θα ληφθεί η αίτηση απόσπασης που κάναμε μια και ήταν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Άλλωστε πολλοί απ αυτούς που πήραν μετάταξη μπορεί να μην χρειάζονται την απόσπαση πια. Εμείς όμως; Μήπως μας ξανακαλέσουν να κάνουμε εκ νέου; Γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απόσπαση. Αφού οι ανάγκες παραμένουν οι ίδιες.Υποθέτω πως ετσι είναι.Για καλό και για κακό θα πάρω και στο υπουργείο κάποιο τηλ...κ εγω σκεφτηκα να παρω τηλ στο υπουργειο. Οποιος καταφερει κ παρει στειλτε ενα μηνυμα να δουμε τι θα κανουμε. Αν δεν δωσουν εκ νεου, ισως να κανουμε μια χειρογραφη να προλαβουμε να τη στειλουμε πριν γινει κυσπε. Δεν ξερω, νομιζω γινεται. Να ειμαστε σε επαφη να διασταυρωσουμε πληροφοριες!!!Από την εγκύκλιο αποσπάσεων 12-07-2013:Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕγια την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωση τους, θα πρέπει ναυποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Για τολόγο αυτό πρέπει απαραίτητα να αναγράψουν στην αίτηση απόσπασης e-mail καιτηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν και να τους δοθεί η δυνατότητα απόσπασηςαπό ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:40:58 amΠαράθεση από: papagena στις Αυγούστου 29, 2013, 10:19:39 amΠαράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:10:21 amυπαρχει περιπτωση να δωσουν να κανουμε αιτηση για αποσπαση οσοι πηραμε μεταταξη?? ειναι κανενας - καμια αλλη σαν κ εμενα?? να θελει δηλαδη να παρει αποσπαση μετα τη μεταταξη?Είμαι κι εγώ στην ίδια θέση! Πιστεύω όμως πως δεν θα ληφθεί η αίτηση απόσπασης που κάναμε μια και ήταν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Άλλωστε πολλοί απ αυτούς που πήραν μετάταξη μπορεί να μην χρειάζονται την απόσπαση πια. Εμείς όμως; Μήπως μας ξανακαλέσουν να κάνουμε εκ νέου; Γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απόσπαση. Αφού οι ανάγκες παραμένουν οι ίδιες.Υποθέτω πως ετσι είναι.Για καλό και για κακό θα πάρω και στο υπουργείο κάποιο τηλ...κ εγω σκεφτηκα να παρω τηλ στο υπουργειο. Οποιος καταφερει κ παρει στειλτε ενα μηνυμα να δουμε τι θα κανουμε. Αν δεν δωσουν εκ νεου, ισως να κανουμε μια χειρογραφη να προλαβουμε να τη στειλουμε πριν γινει κυσπε. Δεν ξερω, νομιζω γινεται. Να ειμαστε σε επαφη να διασταυρωσουμε πληροφοριες!!!
Παράθεση από: papagena στις Αυγούστου 29, 2013, 10:19:39 amΠαράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:10:21 amυπαρχει περιπτωση να δωσουν να κανουμε αιτηση για αποσπαση οσοι πηραμε μεταταξη?? ειναι κανενας - καμια αλλη σαν κ εμενα?? να θελει δηλαδη να παρει αποσπαση μετα τη μεταταξη?Είμαι κι εγώ στην ίδια θέση! Πιστεύω όμως πως δεν θα ληφθεί η αίτηση απόσπασης που κάναμε μια και ήταν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Άλλωστε πολλοί απ αυτούς που πήραν μετάταξη μπορεί να μην χρειάζονται την απόσπαση πια. Εμείς όμως; Μήπως μας ξανακαλέσουν να κάνουμε εκ νέου; Γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απόσπαση. Αφού οι ανάγκες παραμένουν οι ίδιες.Υποθέτω πως ετσι είναι.Για καλό και για κακό θα πάρω και στο υπουργείο κάποιο τηλ...
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 10:10:21 amυπαρχει περιπτωση να δωσουν να κανουμε αιτηση για αποσπαση οσοι πηραμε μεταταξη?? ειναι κανενας - καμια αλλη σαν κ εμενα?? να θελει δηλαδη να παρει αποσπαση μετα τη μεταταξη?Είμαι κι εγώ στην ίδια θέση! Πιστεύω όμως πως δεν θα ληφθεί η αίτηση απόσπασης που κάναμε μια και ήταν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Άλλωστε πολλοί απ αυτούς που πήραν μετάταξη μπορεί να μην χρειάζονται την απόσπαση πια. Εμείς όμως; Μήπως μας ξανακαλέσουν να κάνουμε εκ νέου; Γιατί να μην έχουμε δικαίωμα να κάνουμε απόσπαση. Αφού οι ανάγκες παραμένουν οι ίδιες.
υπαρχει περιπτωση να δωσουν να κανουμε αιτηση για αποσπαση οσοι πηραμε μεταταξη?? ειναι κανενας - καμια αλλη σαν κ εμενα?? να θελει δηλαδη να παρει αποσπαση μετα τη μεταταξη?
Για το θέμα των αποσπάσεων όσων πήραν μετάταξη στην ΠΕ, πήρα τηλ. στο Υπουργείο σε ενα από τα τηλ. της εγκυκλίου αποσπάσεων και φυσικά μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση. Έχει κανείς πρόσβαση σε κανένα αιρετό να ρωτήσει?
Παράθεση από: kost75 στις Αυγούστου 29, 2013, 11:09:53 amΓια το θέμα των αποσπάσεων όσων πήραν μετάταξη στην ΠΕ, πήρα τηλ. στο Υπουργείο σε ενα από τα τηλ. της εγκυκλίου αποσπάσεων και φυσικά μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση. Έχει κανείς πρόσβαση σε κανένα αιρετό να ρωτήσει?Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν το ίδιο. Όμως λογικά θα πρέπει να ισχύει αυτό που γράφει η εγκύκλιος ότι δηλαδή μπορούμε να κάνουμε αίτηση άμεσα.
Ξερει κανεις οσοι πηραν μεταταξη που θα παρουσιαστουν τη Δευτερα;Στο παλιο ΠΥΣΔΕ ή στο ΠΥΣΠΕ μεταταξης;
Πηρα κ εγω στο υπουργειο κ μου ειπαν να απευθυνθω στην αθμια (του υπουργειου) για να μαθω. ? . Μαλλον δεν ξερει κανεις τιποτα για τιποτα...!!
πότε θα γινει ΚΥΣΔΕ?? τωρα δεν εχουν με κατι αλλο νασχοληθουν
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 29, 2013, 12:01:44 pmΠηρα κ εγω στο υπουργειο κ μου ειπαν να απευθυνθω στην αθμια (του υπουργειου) για να μαθω. ? . Μαλλον δεν ξερει κανεις τιποτα για τιποτα...!!Αυτό ξαναπές το!!