0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Dorea στις Αυγούστου 29, 2013, 02:40:49 pmΠαράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:16:19 pmπηρα τηλ στο υπυργειο. μου ειπαν αποκλειεται να βγουν μεχρι αυριο. τα συμβουλια οριζονται δευτερα μου ειπε. Αλλα συζητιεται και ενδεχομενως αυριο να βγει αποφαση να μην παρουσιαστουμε... Πηρα τηλ μετα και στην οργανικη μου και μου ειπε το ιδιο ακριβως!ναι αλλα με το θέμα του αντικαταστάτη τί θα γίνει;;;δεν αρκει να πάρουμε την αποσπαση θα πρεπει να έρθει και αναπληρωτηςεπομένως τι νόημα έχει να μην παρουσιαστούμε;;;Πιστεύω πως αυτό θα το παρακάμψουν (κοινώς... θα το κάνουν γαργάρα) γιατί, σε περίπτωση που ισχύσει μόνο για τις απόσπάσεις ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και όχι για φορείς, θα γίνει χαμός!
Παράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:16:19 pmπηρα τηλ στο υπυργειο. μου ειπαν αποκλειεται να βγουν μεχρι αυριο. τα συμβουλια οριζονται δευτερα μου ειπε. Αλλα συζητιεται και ενδεχομενως αυριο να βγει αποφαση να μην παρουσιαστουμε... Πηρα τηλ μετα και στην οργανικη μου και μου ειπε το ιδιο ακριβως!ναι αλλα με το θέμα του αντικαταστάτη τί θα γίνει;;;δεν αρκει να πάρουμε την αποσπαση θα πρεπει να έρθει και αναπληρωτηςεπομένως τι νόημα έχει να μην παρουσιαστούμε;;;
πηρα τηλ στο υπυργειο. μου ειπαν αποκλειεται να βγουν μεχρι αυριο. τα συμβουλια οριζονται δευτερα μου ειπε. Αλλα συζητιεται και ενδεχομενως αυριο να βγει αποφαση να μην παρουσιαστουμε... Πηρα τηλ μετα και στην οργανικη μου και μου ειπε το ιδιο ακριβως!
Με κάθε επιφύλαξη....Μεταφέρω άσχημα νέα για αποσπάσεις σε φορείς (Δ/νσεις δηλ.)...........Μόνο 2!!! θέσεις και βλέπουμε....Μακάρι να διαψευστώ... Καλή τύχη...Πηγές: Απο διαρροή Καρλαύτη και απο συνομιλία Δ/ντη Εκπ/σης σε αποσπασμένο
Παράθεση από: mary02 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:44:08 pmΠαράθεση από: Dorea στις Αυγούστου 29, 2013, 02:40:49 pmΠαράθεση από: ΕΙΡΗΝΗ 24 στις Αυγούστου 29, 2013, 02:16:19 pmπηρα τηλ στο υπυργειο. μου ειπαν αποκλειεται να βγουν μεχρι αυριο. τα συμβουλια οριζονται δευτερα μου ειπε. Αλλα συζητιεται και ενδεχομενως αυριο να βγει αποφαση να μην παρουσιαστουμε... Πηρα τηλ μετα και στην οργανικη μου και μου ειπε το ιδιο ακριβως!ναι αλλα με το θέμα του αντικαταστάτη τί θα γίνει;;;δεν αρκει να πάρουμε την αποσπαση θα πρεπει να έρθει και αναπληρωτηςεπομένως τι νόημα έχει να μην παρουσιαστούμε;;;Πιστεύω πως αυτό θα το παρακάμψουν (κοινώς... θα το κάνουν γαργάρα) γιατί, σε περίπτωση που ισχύσει μόνο για τις απόσπάσεις ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και όχι για φορείς, θα γίνει χαμός!Πριν 5΄ ήσουν αισιόδοξη. Τι έγινε;
Παράθεση από: didi στις Αυγούστου 29, 2013, 02:48:30 pmΜε κάθε επιφύλαξη....Μεταφέρω άσχημα νέα για αποσπάσεις σε φορείς (Δ/νσεις δηλ.)...........Μόνο 2!!! θέσεις και βλέπουμε....Μακάρι να διαψευστώ... Καλή τύχη...Πηγές: Απο διαρροή Καρλαύτη και απο συνομιλία Δ/ντη Εκπ/σης σε αποσπασμένο2 ανα διευθυντη εννοει, ο καθε διευθυντης θα προτεινει αυστηρα εως 2 ατομα