0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω πάντως εβγαλα εισιτήριο για ο Λερο . 192 ευρω μου περισσευαν. μακαρι να μην το χρειαστώ και να τα χάσω. από πουθενα δεν ερχονται αισιοδοξα μνμ.
Οι αποσπάσεις στα γραφεία θα βγουν αύριο ή και σήμερα το βράδυ!2-3 άτομα ανά ΔΔΕ.Οι αποσπάσεις σε σχολεία θα αργήσουν.Τελευταία ενημέρωση στις 14:00.
Παράθεση από: kostaslbc στις Αυγούστου 29, 2013, 03:20:57 pmΟι αποσπάσεις στα γραφεία θα βγουν αύριο ή και σήμερα το βράδυ!2-3 άτομα ανά ΔΔΕ.Οι αποσπάσεις σε σχολεία θα αργήσουν.Τελευταία ενημέρωση στις 14:00.πόσο?μέρες?εβδομάδες?
Παράθεση από: kostaslbc στις Αυγούστου 29, 2013, 03:20:57 pmΟι αποσπάσεις στα γραφεία θα βγουν αύριο ή και σήμερα το βράδυ!2-3 άτομα ανά ΔΔΕ.Οι αποσπάσεις σε σχολεία θα αργήσουν.Τελευταία ενημέρωση στις 14:00.σε ΙΕΚ,βιβλιοθηκες, ΟΕΠΕΚ κα...;
Παιδια μ λεμε οτι ναναι. Αποκλείεται να ειναι 2 οι αποσπασεις σε φορείς. Οι κενές θεσεις σε υπηρεσίες πως θα καλυφθούν? μπορει να μην ειναι 1500 αλλα αποκλείεται να ειναι κατω απο 600. Επισης για να μη διασπειρομε πανικό εφοσον υπαρχουν καποια κενα θα υπάρξουν αποσπασεις πυσπε και πυσδε. Εκτιμω περιπου 30-40% μειωμένες σε σχεση με περσυ
μου ηρθε μια φλασια τωρα...Αφου λεει παραπανω οσοι πηραν μεταταξη ακομα ανηκουν βθμια. Αρα καποιοι θα παρουν σημερα αποσπαση στα γραφειακια τους κ θα εχουν καβαντζωσει κ την μεταταξη???