0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε βλεπω να βγαινουν πριν το τελος της άλλης εβδομάδας οπότε δεν το γλυτωνουμε το ξενοδοχείο για καμμια βδομαδα
Στο δικό μου ΠΥΣΔΕ ανακοινώθηκε χθες (στο site) οτι όσοι έχουν οργανική παρουσιάζονται τη Δευτέρα στο σχολείο τους, ενώ οι στη διάθεση, παρουσιάζονται στη Διεύθυνση.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη βγουν όλες οι αποσπάσεις! Αφού το αριθμό όσων πήραν μετάταξη τον γνωρίζουν. Τα λειτουργικά επίσης τα γνωρίζουν αφού οι ίδιοι τα μαγείρεψαν. Απλές προσθέσεις και αφαιρέσεις θα κάνουν. Τι δεν καταλαβαίνουν! Ή μήπως δεν καταλαβαίνουμε εμείς;
οι αιρετοι του ΚΥΣΔΕ που στο καλο εχουν χαθει?
Μια τέτοια απεργία θα ήταν καταστροφική επικοινωνιακά. Θα πει ο κόσμος ότι τόσα χρόνια δεν απεργούμε στην αρχή της χρονιάς για τα ακάλυπτα κενά στα σχολεία και τώρα απεργούμε για προσωπικά μας αιτήματα!
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 30, 2013, 04:09:44 amΣτο δικό μου ΠΥΣΔΕ ανακοινώθηκε χθες (στο site) οτι όσοι έχουν οργανική παρουσιάζονται τη Δευτέρα στο σχολείο τους, ενώ οι στη διάθεση, παρουσιάζονται στη Διεύθυνση.καλημερα!εννοεις οπου ανηκεις οργανικα η εκει που εισαι αποσπασμενη-ος??