0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: casperini στις Αυγούστου 30, 2013, 10:00:56 amε ας γίνει κυσδε για τις ειδικότητες που δεν εμπλέκονται!Ήμαρτον πια!Μήπως να κάνουν ΚΥΣΔΕ για την δική σου αίτηση;
ε ας γίνει κυσδε για τις ειδικότητες που δεν εμπλέκονται!Ήμαρτον πια!
Αφου αυτοι δε μπορουν να συνεδριασουν, κι εγω δε θα μπορεσω να ειμαι στην οργανικη μου τη δευτερα.
οι μεταγέντες τελικά παρουσιάζονται τη Δευτέρα στο Πυσπε και εκεί υποβάλλουν αίτηση απόσπασης?
καλημέρα!!!να ρωτήσω:σίγουρα δεν παρουσιαζόμαστε κάπου τη Δευτέρα όσοι κάναμε αίτηση για απόσπαση??
Παράθεση από: epe06 στις Αυγούστου 30, 2013, 10:15:55 amοι μεταγέντες τελικά παρουσιάζονται τη Δευτέρα στο Πυσπε και εκεί υποβάλλουν αίτηση απόσπασης?Αν δεν φτάσει επίσημο χαρτί στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας με τα ονόματα και ότι αποδεσμεύεστε από την Δευτεροβάθμια, παρουσιάζεστε κανονικά στην Δευτεροβάθμια μέχρι νεωτέρας.Μπορεί να βγήκαν τα ονόματα στο internet αλλά μέχρι να φτάσει επίσημο έγγραφο στις Πρωτοβάθμιες, θέλει χρόνο.Αν δεν πάει σήμερα, επικοινωνήστε την Δευτέρα το πρωί.
Παράθεση από: casperini στις Αυγούστου 30, 2013, 10:00:56 amε ας γίνει κυσδε για τις ειδικότητες που δεν εμπλέκονται!Ήμαρτον πια!αυτο ελεγα και γω αλλα δεν ειναι τοσο απλο εφοσον και οι φιλολογοι εμπλεκονται εμμεσα λογω αναθεσης ιστοριας σε θεολογους και ξενογλωσσους. ας το καταλαβουμε οτι πλεον οι αποσπασεις δε θα ειναι για την εξυπηρετηση των εκπαιδευτικων αλλα για την εξυπηρετηση της υπηρεσιας
με το πύσπε μετάταξης μου που επικοινώνησα μ είπαν να παρουσιαστώ τη Δευτερα.και αυτό είναι και το λογικό!