0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....Aν πάρεις απόσπαση να ξέρεις όμως ότι θα χρωστάς την οργανική σου κι επομένως δεν θα μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση. ...
γιατί πολύ απλά πήρα μετάταξη σε περιοχή αρκετά μακρυά από εκεί που μένω...αλλά η θέση μου στη δευτεροβάθμια ήταν ακόμα πιο μακρυά...εκπαιδευτικός είσαι και γνωρίζεις φαντάζομαι...
Παράθεση από: epe06 στις Αυγούστου 30, 2013, 10:32:06 amμε το πύσπε μετάταξης μου που επικοινώνησα μ είπαν να παρουσιαστώ τη Δευτερα.και αυτό είναι και το λογικό!Λάθος. Δεν έχεις ακόμα αποδεσμευτεί από το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις.
με το πύσπε μετάταξης μου που επικοινώνησα μ είπαν να παρουσιαστώ τη Δευτερα.και αυτό είναι και το λογικό!
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 30, 2013, 10:40:34 amΠαράθεση από: epe06 στις Αυγούστου 30, 2013, 10:32:06 amμε το πύσπε μετάταξης μου που επικοινώνησα μ είπαν να παρουσιαστώ τη Δευτερα.και αυτό είναι και το λογικό!Λάθος. Δεν έχεις ακόμα αποδεσμευτεί από το ΠΥΣΔΕ που ανήκεις.Η Γεν. Δ/ση Προσωπικού ΠΕ και ΔΕ λέει ότι μέχρι να βγει η επίσημη απόφαση ή διευκρίνηση θα πρέπει να πάμε στην οργανική μας. Για πάρτε τους και εσείς κανά τηλέφωνο μπας και βάλουν μυαλό 210 344 2124
εσυ δεν το επελεξες οταν εκανες αιτηση διορισμου???το ξερες απο την αρχη....τι να πουν κι οι αναπληρωτες που το μαθαινουν και σε 3 μερες εκτοπιζονται οπουδηποτε????ελεος δηλαδη....
παραιτησου αν δεν μπορεις..παντα ετσι ηταν το επαγγελμα του εκπαιδευτικου!!!