0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 30, 2013, 09:04:45 pmΜονο για τις ειδικές κατηγορίες ειναι?? οι υπόλοιποι??Ή θα βγεί ξεχωριστή ανακοίνωση (με άλλη ημερομηνία γιατί αλλιώς γιατί να μας ξεχωρίσουν;) ή κατουρήσαμε σε κανά πηγάδι και θα τιμωρηθούμε!
Μονο για τις ειδικές κατηγορίες ειναι?? οι υπόλοιποι??
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 30, 2013, 07:57:50 pmEχω παρει μεταταξη στην περιοχη που μενω και ενω ειχα κανει και αιτηση αποσπασης οπως ειναι φυσικο δεν με ενδιαφερει πια και θελω εννοειται να υπηρετησω τη νεα μου θεση.Αν τελικα μου δωσουν και αποσπαση εγω τι πρεπει να κανω.....αιτηση ανακλησης λογω μεταταξης;Και μεχρι να γινει η ανακληση, που θα βρισκομαι...στο ΠΥΣΠΕ της μεταταξης ή στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ αποσπασης που σιγουρα θα ειναι σε ομορο νομό και οχι στο οικειο ΠΥΣΠΕ;Νομιζω πως το πιο σωστο θα ηταν να καλεσουν με νεα εγκυκλιο μονο τους μεταταχθεντες που επιθυμουν αποσπαση απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ να κανουν αιτηση,διοτι δεν νομιζω ολοι να θελουν πλεον αποσπαση,ετσι δεν ειναι;Δεν αντεχω αλλο αυτη την ανασφαλεια!!!!!Έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση με σένα στο παρελθόν. Είχα κάνει αίτηση απόσπασης και αίτηση μετάταξης από την α'θμια στη β'θμια και πήρα και τις δύο. Προφανώς επέλεξα τη μετάταξη και δε δέχθηκα την απόσπαση. Για να 'μαι ειλικρινής, δε θυμάμαι ακριβώς τη διαδικασία, αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι ότι το έκανα πολύ εύκολα.Υ.Γ.
Eχω παρει μεταταξη στην περιοχη που μενω και ενω ειχα κανει και αιτηση αποσπασης οπως ειναι φυσικο δεν με ενδιαφερει πια και θελω εννοειται να υπηρετησω τη νεα μου θεση.Αν τελικα μου δωσουν και αποσπαση εγω τι πρεπει να κανω.....αιτηση ανακλησης λογω μεταταξης;Και μεχρι να γινει η ανακληση, που θα βρισκομαι...στο ΠΥΣΠΕ της μεταταξης ή στο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ αποσπασης που σιγουρα θα ειναι σε ομορο νομό και οχι στο οικειο ΠΥΣΠΕ;Νομιζω πως το πιο σωστο θα ηταν να καλεσουν με νεα εγκυκλιο μονο τους μεταταχθεντες που επιθυμουν αποσπαση απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ να κανουν αιτηση,διοτι δεν νομιζω ολοι να θελουν πλεον αποσπαση,ετσι δεν ειναι;Δεν αντεχω αλλο αυτη την ανασφαλεια!!!!!
τι θα κανουν οι υπολποιποι??
"ή αίτηση μετάταξης έως 19 Ιουλίου 2013 σύμφωνα με τις διατάξεις του ν1824"ποιες αιτησεις ακριβως εννουν?
Fofaki. σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Τίποτα από όλα αυτά. Απλώς οι υπόλοιποι είμαστε αυτό που λένε "προσωπικό ασφαλείας" !!!