0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε παιδιά, μην μπερδεύεστε : όσοι μετατάχθηκαν είτε υποχρεωτικά ειτε με τον 4057 ( σε διοικητικές θέσεις ) θα παρουσιαστούν 5/9 στον φορέα μετάταξης ( α/θμια , ΔΔΕ, ΙΕΚ ή -και- άλλοι φορείς για τον 4057) - από 2 έως και 4/9 θα κάτσουν σπιτια τους )όσοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες επίσης στις 5/9 εκεί που θα αποσπαστουν - άρα λογικά θα ανακοινωθούν αυτές οι αποσπάσεις πρώτες.οι υπόλοιποι παρουσιάζονται κανονικά την Δευτέρα εκεί όπου ανήκει ο καθένας , μέχρι νεωτέρας.
Μια φίλη μου στα Δωδεκάνησα μου ειπε οτι βγήκαν εκεί οι τοποθετήσεις σε σχολεία των σε διάθεση και οι αποσπάσεις εντός πυσδε.Αυτο πως έγινε πριν τις αποσπάσεις από πυσδε σε πυσδε;
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Αυγούστου 30, 2013, 10:00:04 pmΜια φίλη μου στα Δωδεκάνησα μου ειπε οτι βγήκαν εκεί οι τοποθετήσεις σε σχολεία των σε διάθεση και οι αποσπάσεις εντός πυσδε.Αυτο πως έγινε πριν τις αποσπάσεις από πυσδε σε πυσδε; Ναι ισχύει γιατί στα Δωδεκάνησα ισχύει το οθωμανικό διοικητικό δίκαιο. Είναι πασαλίκι.
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 30, 2013, 09:59:48 pmβρε παιδιά, μην μπερδεύεστε : όσοι μετατάχθηκαν είτε υποχρεωτικά ειτε με τον 4057 ( σε διοικητικές θέσεις ) θα παρουσιαστούν 5/9 στον φορέα μετάταξης ( α/θμια , ΔΔΕ, ΙΕΚ ή -και- άλλοι φορείς για τον 4057) - από 2 έως και 4/9 θα κάτσουν σπιτια τους )όσοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες επίσης στις 5/9 εκεί που θα αποσπαστουν - άρα λογικά θα ανακοινωθούν αυτές οι αποσπάσεις πρώτες.οι υπόλοιποι παρουσιάζονται κανονικά την Δευτέρα εκεί όπου ανήκει ο καθένας , μέχρι νεωτέρας.Δεν λεει στο φορεα μεταταξης αλλά στην οργανικη τους(αρα τα ΠΥΣΔΕ).
ο νέος φορέας απόσπασης ΕΙΝΑΙ η νέα τους οργανική!
Γι' ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται το ότι πολλοί εκπαιδευτικοί, δεν μπορούν να διαβάσουν και να κατανοήσουν μια απλή εγκύκλιο...
εγω βλέπω κάτι θετικό από αυτην την κίνηση..Ίσως βγάλουν τις αποσπάσεις (όλες ) μεχρι τις 5 του μήνα και δεν θέλουν να ταλαιπωρήσυν ασθενείς συνεξετάσεις κλπ
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 30, 2013, 10:09:56 pmο νέος φορέας απόσπασης ΕΙΝΑΙ η νέα τους οργανική!Είσαι μάστερ στη Γιόγκα; Στο ζίου ζίτσου; Τραγουδάς ολονυχτίς "Χάρε Κρίσνα"; Γιατί η υπομονή σου ( με όλους μας έτσι; ) σπάει βάζα χαχαχαχαχα
ακομη δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτο αφορα μονο αυτες τις κατηγοριες.