0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο φικος ειναι ευγενης κι ευχαριστει οσους τον ποτιζαν...δουλευαν, ηθελα να πω, ως αργα!
@ioanna89Αυτό είναι ένα θέμα για τα ΣΔε διότι κανονικά και στα ΑΕΙ, ΤΕΙ προσφέρουν διδακτικό έργο...οπότε πιάστο αυγό και κούρετο.
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 31, 2013, 12:46:17 amΦέτος στην τάξη θα είναι 30 μαθητές και μισός καθηγητής. Ζάχαρη θα την περάσουν την εφηβεία τα πιτσιρίκια.Μην απελπίζεσαι, καρντιά μου. Ολόκληρη κινητικότητα τρέχει, κάτι θα 'ρθει και προς τα δω. Μπορεί να μας φέρουν κάνα δημοτικό αστυνομικό, κάναν οδηγό από του υπουργείο του Κυριάκου. Κάπως θα τη βολέψουμε, θα δεις.
Φέτος στην τάξη θα είναι 30 μαθητές και μισός καθηγητής. Ζάχαρη θα την περάσουν την εφηβεία τα πιτσιρίκια.
Ρε παιδιά ξεκολλήστε για όλους θα γίνουν αποσπάσεις απλώς δε μπορούσαν να εξαιρέσουν όλους από την παρουσίαση! Στην τελική έχει πόσες χιλιάδες αιτήσεις και θα ικανοποιηθούν λίγες. απλώς αυτοί εξαιρούνται γιατί θα αποσπαστούν σίγουρα!
Σορρυ αν ειναι λιγο ασχετη η ερωτηση μου, αλλα βγηκε τελικα εγκυκλιος αποσπασεων στα ΣΔΕ (σχολεια δευτερης ευκαιριας)? Και αν οχι, πως εγινε η ανανεωση αποσπασεων ορισμενων?
Παράθεση από: blaze στις Αυγούστου 31, 2013, 10:11:30 amΣορρυ αν ειναι λιγο ασχετη η ερωτηση μου, αλλα βγηκε τελικα εγκυκλιος αποσπασεων στα ΣΔΕ (σχολεια δευτερης ευκαιριας)? Και αν οχι, πως εγινε η ανανεωση αποσπασεων ορισμενων?Ρωτω κι εγω το ιδιο, ξερουμε κατι για αιτησεις αποσπασεων στα ΣΔΕ; Εθεσα το ερωτημα και στο αντιστοιχο thread αλλα το λεω και σε αυτο εδω που κινειται...