0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιών ειδικοτήτων, των ήδη υπηρετούντων εκεί, ή των άρτι μεταταχθέντων;
Έχεις δίκιο ότι αυτά είναι θέματα με τα οποία καταρχάς θα έπρεπε να έχουν ασχοληθεί οι συνδικαλιστές μας... που εννοείται μας εκπροσωπούν... Όσο για τους δικηγόρους έχουν πέσει πάνω μας σαν τα κοράκια και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν προκαταβολές... γιατί το κόστος για να φτάσει κάποιος/α μέχρι το τέλος είναι μεγάλο.Αναφέρθηκα στη δεύτερη ειδικότητα γιατί έχουμε κάνει αίτηση μετάταξης κάποιοι πριν τις 19/7/2013 που οι ειδικότητες δεν είχαν καταργηθεί. Τυπικά εκκρεμούν, καθώς όταν κάναμε την αίτηση η πρώτη ειδικότητα δεν είχε καταργηθεί. Θα κοιτάξω στο αρχείο μου για το non paper και θα το ανεβάσωΚαλή συνέχεια! Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 31, 2013, 12:25:04 pmΠαράθεση από: telhina στις Αυγούστου 31, 2013, 12:19:29 pmΣε όσους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους έχει αποδοθεί δεύτερη ειδικότητα γιατί να μην ληφθεί υπόψει η δεύτερη ειδικότητα; Άλλωστε, στο αρχικό non paper (παρ 3) πριν το ΦΕΚ κατάργησης των ειδικοτήτων, το ίδιο το υπουργείο αναγνωρίζει ότι όσοι εκπαιδευτικοί των καταργούμενων ειδικοτήτων κατέχουν δεύτερη ειδικότητα υφίσταται γι΄αυτούς οργανική θέση λόγω της δεύτερης ειδικότητας.Παιδιά αυτά είναι θέματα που πρέπει να πάρουν θέση συνδικαλιστές, νομικοί και το Υπουργείο. Αν θέλετε την άποψη μου (η οποία βέβαια δεν είναι και η ορθότερη) η δεύτερη ειδικότητα είναι για να βολεύεται το Υπουργείο (συμπλήρωση κενών). Πρακτικά η πρώτη αναγνωρίζεται σε όλο το Δημόσιο και με βάση την πρώτη κάνεις αν θες μετάταξη στην δεύτερη....αλλά μπορεί να σφάλλω....Τέλος πάντων είμαστε εκτός θέματος και εγώ δεν είμαι ούτε συνδικαλιστής, ούτε νομικός ούτε εκπρόσωπος του Υπουργείου (και ούτε επιδιώκω να γίνω αλλιώς θα έλεγα στον καθένα μόνο ευχάριστα και ότι θέλει να ακούσει). Προσπαθώ (με τις όποιες γνώσεις έχω) να ερμηνεύω τα χαρτιά που μας (σε όλους μας) ανακοινώνει το Υπουργείο. Περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες από αυτούς που ενώ πληρώνονται δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά. @telhinaΘα ήθελα να δω αυτό το έγγραφο γιατί μου διαφεύγει. από κει και πέρα νομίζω ότι καλό θα ήταν να βρείτα και ένα καλό δικηγόρο και να συζητηθούν αυτά τα θέματα πέρα από το επίπεδο ενός φόρουμ όπως το pde. Καλό βέβαια είναι να τα λέμε εδώ γαι ενημέρωση αλλά από εδώ μέσα λύση δεν θα δοθεί...
Παράθεση από: telhina στις Αυγούστου 31, 2013, 12:19:29 pmΣε όσους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους έχει αποδοθεί δεύτερη ειδικότητα γιατί να μην ληφθεί υπόψει η δεύτερη ειδικότητα; Άλλωστε, στο αρχικό non paper (παρ 3) πριν το ΦΕΚ κατάργησης των ειδικοτήτων, το ίδιο το υπουργείο αναγνωρίζει ότι όσοι εκπαιδευτικοί των καταργούμενων ειδικοτήτων κατέχουν δεύτερη ειδικότητα υφίσταται γι΄αυτούς οργανική θέση λόγω της δεύτερης ειδικότητας.Παιδιά αυτά είναι θέματα που πρέπει να πάρουν θέση συνδικαλιστές, νομικοί και το Υπουργείο. Αν θέλετε την άποψη μου (η οποία βέβαια δεν είναι και η ορθότερη) η δεύτερη ειδικότητα είναι για να βολεύεται το Υπουργείο (συμπλήρωση κενών). Πρακτικά η πρώτη αναγνωρίζεται σε όλο το Δημόσιο και με βάση την πρώτη κάνεις αν θες μετάταξη στην δεύτερη....αλλά μπορεί να σφάλλω....Τέλος πάντων είμαστε εκτός θέματος και εγώ δεν είμαι ούτε συνδικαλιστής, ούτε νομικός ούτε εκπρόσωπος του Υπουργείου (και ούτε επιδιώκω να γίνω αλλιώς θα έλεγα στον καθένα μόνο ευχάριστα και ότι θέλει να ακούσει). Προσπαθώ (με τις όποιες γνώσεις έχω) να ερμηνεύω τα χαρτιά που μας (σε όλους μας) ανακοινώνει το Υπουργείο. Περισσότερες και καλύτερες πληροφορίες από αυτούς που ενώ πληρώνονται δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά. @telhinaΘα ήθελα να δω αυτό το έγγραφο γιατί μου διαφεύγει. από κει και πέρα νομίζω ότι καλό θα ήταν να βρείτα και ένα καλό δικηγόρο και να συζητηθούν αυτά τα θέματα πέρα από το επίπεδο ενός φόρουμ όπως το pde. Καλό βέβαια είναι να τα λέμε εδώ γαι ενημέρωση αλλά από εδώ μέσα λύση δεν θα δοθεί...
Σε όσους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους έχει αποδοθεί δεύτερη ειδικότητα γιατί να μην ληφθεί υπόψει η δεύτερη ειδικότητα; Άλλωστε, στο αρχικό non paper (παρ 3) πριν το ΦΕΚ κατάργησης των ειδικοτήτων, το ίδιο το υπουργείο αναγνωρίζει ότι όσοι εκπαιδευτικοί των καταργούμενων ειδικοτήτων κατέχουν δεύτερη ειδικότητα υφίσταται γι΄αυτούς οργανική θέση λόγω της δεύτερης ειδικότητας.
Στην εγκυκλιο των αποσπασεων αναφερεται οτι αν καποιος παρει μεταταξη, θα πρεπει να ξανακανει αιτηση για αποσπαση. Λεει οτι ακυρωνονται οι παλιες αιτησεις.
Συναδελφοι καλημερα....μια πληροφορια απο δ/νση αν.Θεσσαλονικης:οι αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε αναμενονται την Πεμπτη(συγγνωμη για την ελλειψη τονων,εχει χαλασει το πληκτρο)Καλα αποτελεσματα σε ολους!
Σε νεοδιόριστους το ίδιο δεν κάνει (τουλάχιστον έτσι θυμάμαι) ειδικά αμα σε βγάλει και "πλεονάζοντα" το ΠΥΣΠΕ;Αλλά και να έχει αλλάξει κάτι από όσα θυμάμαι γιατί να μην αλλάξει πάλι (εξάλλου η εγκύκλιος των αποσπάσεων δεν το απαγορεύει);Το θέμα είναι αν πιαστούν οι παλιές...διότι εκεί έχουν αριθμο μητρώου
Παράθεση από: ninaki στις Αυγούστου 31, 2013, 12:26:06 pmΣυναδελφοι καλημερα....μια πληροφορια απο δ/νση αν.Θεσσαλονικης:οι αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε αναμενονται την Πεμπτη(συγγνωμη για την ελλειψη τονων,εχει χαλασει το πληκτρο)Καλα αποτελεσματα σε ολους!Έμαθα από αιρετό ΚΥΣΔΕ όμως ότι κυρίως θα εξεταστούν οι ειδικές κατηγορίες ...οι αιρετοί θα πιέσουν να εξετασούν και οι γενικές από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ αλλά ακόμα το αίτημα τους δεν έχει γίνει αποδεκτό
από ό,τι φαίνεται, μάλλον το πρώτο 15/μερο σεπτεμβρίου θα το ''φάμε'' στις οργανικές μας...
Να δω που θα πάαει η βαλίτσα φέτος... Πόσους μήνες δηλαδή πρέπει να περιμένουμε για να ξέρουμε που θα είμαστε. Λες και είμαστε μόνοι μας, λες και δεν έχουμε οικόγένειες, παιδιά. Δηλαδή τα δικά μας τα παιδιά πότε θα τα γράψουμε στους παιδικούς, σε ποιά πόλη? Γιατί και στις δυο δε γίνεται. Αυτο είναι απαράδεκτο...