0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά η κατάσταση είναι για κλαμματα... Τόσες οικογένειες σε αδιέξοδο και να μην υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση να ξέρουμε να προγραμματίσουμε τη ζωή μας. Είμαι να σκάσω σήμερα που φεύγω...
από ό,τι φαίνεται, μάλλον το πρώτο 15/μερο σεπτεμβρίου θα το ''φάμε'' στις οργανικές μας...
Παράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 31, 2013, 01:17:49 pmαπό ό,τι φαίνεται, μάλλον το πρώτο 15/μερο σεπτεμβρίου θα το ''φάμε'' στις οργανικές μας...Εκτός αν γίνουν σε ειδικότητες και περιοχές που τα κενά (λόγω συνταξιοδοτήσεων, μετατάξεων και αποσπάσεων σε Φορείς) είναι κραυγαλέα και δεν καλύπτονται με δεύτερες ειδικότητες και κυρίως δεύτερες αναθέσεις (ακόμα και μεταταχθέντων ή ήδη υπάρχοντων στην αβθμια)...Εκτίμηση πάντως είναι ότι θα είναι με το σταγονόμετρο. Τουλάχιστον στην αρχή (βλέπε λίγα χρήματα για αναπληρωτές σε σχέση με παλιότερα).
Συναδελφοι καλημερα....μια πληροφορια απο δ/νση αν.Θεσσαλονικης:οι αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε αναμενονται την Πεμπτη(συγγνωμη για την ελλειψη τονων,εχει χαλασει το πληκτρο)Καλα αποτελεσματα σε ολους!
Ο λόγος είναι πολύ απλός: στις βασικές ειδικότητες υπάρχουν πλέον απίστευτα κενά. Είναι προτιμότερο λοιπόν να καλύψεις ένα Λύκειο 300 μαθητών σε μία επαρχιακή πόλη παρά Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις 8 μαθητών σε βραχονησίδα.
Παράθεση από: Commando στις Αυγούστου 31, 2013, 02:34:01 pmΟ λόγος είναι πολύ απλός: στις βασικές ειδικότητες υπάρχουν πλέον απίστευτα κενά. Είναι προτιμότερο λοιπόν να καλύψεις ένα Λύκειο 300 μαθητών σε μία επαρχιακή πόλη παρά Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις 8 μαθητών σε βραχονησίδα.Καλά, υπάρχουν ακόμη τέτοια; Εδώ ετοιμάζονται να κλείσουν - συγχωνεύσουν σχολεία με πολύ περισσότερους μαθητές!
H επικοινωνιακη πολιτική επιβάλλει να κρυβονται τα κενάαν δεν κάνουν αποσπασεις προς τα κέντρα, τα κενά θα αποκαλυφθούν και αυτό δν νομίζω να το θέλουνεδώ εγινε τόσος αγώνας να πεισουν οτι οι αποσπασεις σε φορείς θα ήταν ελαχιστες και οτι όλοι θα επεστρεφαν στα σχολεία!είναι θλιβερό τόσοι ανθρωποι να εκφοβίζονται χαριν αυτής της επικοινωνιακής πολιτικήςμακάρι να κανω λαθος!
έχω κάνει αίτηση για μετάταξη από κλάδο σε κλάδο στις 30/4/2013, διευκολύνομαι στην παρουσίση στην οργανική στις 5/9/2013, σύμφωνα με το έγγραφο Αρβανιτόπουλου ή αφορά μόνο τις νέες μετατάξεις ( διοικητικές & από β/θμια σε α/θμια) ;Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ευχαριστώ για την απάντηση
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 31, 2013, 02:41:59 pmΠαράθεση από: Commando στις Αυγούστου 31, 2013, 02:34:01 pmΟ λόγος είναι πολύ απλός: στις βασικές ειδικότητες υπάρχουν πλέον απίστευτα κενά. Είναι προτιμότερο λοιπόν να καλύψεις ένα Λύκειο 300 μαθητών σε μία επαρχιακή πόλη παρά Γυμνάσιο με λυκειακές τάξεις 8 μαθητών σε βραχονησίδα.Καλά, υπάρχουν ακόμη τέτοια; Εδώ ετοιμάζονται να κλείσουν - συγχωνεύσουν σχολεία με πολύ περισσότερους μαθητές!Μπαα;;; εγώ που νομίζεις ότι παρουσιάζομαι τη Δευτέρα;;; Η νησιωτική Ελλάδα αντέχει. Οι οροσειρές έχουν θέμα....