0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bitch, δεν έχω καμιά αντίρρηση σε όσα γράφεις. Εγώ δεν εκπροσωπώ την ΟΛΜΕ. Εγώ απάντηση σε αυτό που έθεσες ότι "η υπηρεσία κοιτά πρώτα της ανάγκες της". Ε, όχι δα! Το αξίωμα το θυμάται και το εφαρμόζει σε όσους πάνε με το σταυρό στο χέρι. Αυτή τη στιγμή στο θέμα των υπηρεσιακών μεταβολών έχουμε πάθει ό,τι έχουμε πάθει μόνο όσοι με μόρια έχουν ζητήσει απόσπαση. Δε γίνεται αυτή η υπηρεσία να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Επίσης, δεν μπορεί να σκύβει επιλεκτικά στο προσωπικό πρόβλημα των βυσμάτων και σ' εμάς που θέλουμε απόσπαση στο σχολείο να λέει "θυσιάσου για τις ανάγκες της υπηρεσίας". Δε γίνεται!
@spiridoulaαίτηση για αμοιβαία μετάθεση όντως δεν μπορείς να κάνεις - σου έγραψα όμως για αμοιβαια απόσπαση - εκεί ίσως να ειναι πιο ελαστικοί διότι δεν "τρως" την θέση απο κάποιον άλλον. Προφανώς βέβαια πρέπει να τοποθετηθεις πρωτα κάπου - και το ζευγάρι σου επισης - ώστε να ζητάς απόσπαση απο συγκεκριμένο σχολειο σε συγκεκριμένο σχολείο. Και πάλι σου γράφω ότι η διαδικασία δεν προβλέπεται τυπικά αλλά ίσως - αν ειναι τόσο δομημένη και συγκεκριμένη - να γινει οριακά δεκτή. Ψάξτο! εννοεις φανταζομαι μετα το περας των κανονικων αποσπασεων η οχι?δηλ. να τοποθετηθω σε σχολειο πρωτα και μετα να βρω καποιον για αμοιβαια....παντως ειμαι αρκετα ατυχη σε ολα αυτα...ο συζυγος μου ειναι ενστολος και περυσι εκανα ενσταση για να την παρω την υποτιθεται κατα προτεραιοτητα αποσπαση ...
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 03:55:26 pmΕπίσης, δεν μπορεί να σκύβει επιλεκτικά στο προσωπικό πρόβλημα των βυσμάτων και σ' εμάς που θέλουμε απόσπαση στο σχολείο να λέει "θυσιάσου για τις ανάγκες της υπηρεσίας". Δε γίνεται!+++++++--------------------Προς τον φίλο που δεν θυμάμαι το nickname του αλλα απευθύνθηκε σε εμένα--> θεωρούσα ως εύλογο χρονικό διάστημα που θα παρέμενα στην δική μου εξορία,αυτό που υπολόγιζα με βάση τα μόρια που έπαιρνα εκεί και που κατα μέσο όρο χρειαζόταν για να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου τω καιρώ εκείνω. Κάτι που έχει καταρρεύσει πιά.Το να συγκρίνεις την πορεία της εκπαιδευτικής καριέρας κάποιου με τον τζόγο- αποδεικνύει απλά και καθαρά πόσο παράλογο είναι το σύστημα τοποθετήσεων και όλων των εκπαιδευτικών μεταβολών στην Ελλάδα. Και όχι, κάτι τέτοιο εμένα δεν με ικανοποιεί, ούτε θα το αποδεχτώ,πόσο μάλλον να το δικαιολογήσω ή να το χειροκροτήσω στην χειρότερη.μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας- 'ανάγκες της υπηρεσίας' και άλλα τέτοια εγω τα ακούω βερεσέ. Το σύστημα μια χαρά βολεύει τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους πιθανούς ψηφοφόρους τους. καλη επιτυχία σε όλους και καλή φώτιση.
Παράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 04:13:15 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 03:55:26 pmΕπίσης, δεν μπορεί να σκύβει επιλεκτικά στο προσωπικό πρόβλημα των βυσμάτων και σ' εμάς που θέλουμε απόσπαση στο σχολείο να λέει "θυσιάσου για τις ανάγκες της υπηρεσίας". Δε γίνεται!+++++++--------------------Προς τον φίλο που δεν θυμάμαι το nickname του αλλα απευθύνθηκε σε εμένα--> θεωρούσα ως εύλογο χρονικό διάστημα που θα παρέμενα στην δική μου εξορία,αυτό που υπολόγιζα με βάση τα μόρια που έπαιρνα εκεί και που κατα μέσο όρο χρειαζόταν για να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου τω καιρώ εκείνω. Κάτι που έχει καταρρεύσει πιά.Το να συγκρίνεις την πορεία της εκπαιδευτικής καριέρας κάποιου με τον τζόγο- αποδεικνύει απλά και καθαρά πόσο παράλογο είναι το σύστημα τοποθετήσεων και όλων των εκπαιδευτικών μεταβολών στην Ελλάδα. Και όχι, κάτι τέτοιο εμένα δεν με ικανοποιεί, ούτε θα το αποδεχτώ,πόσο μάλλον να το δικαιολογήσω ή να το χειροκροτήσω στην χειρότερη.μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας- 'ανάγκες της υπηρεσίας' και άλλα τέτοια εγω τα ακούω βερεσέ. Το σύστημα μια χαρά βολεύει τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους πιθανούς ψηφοφόρους τους. καλη επιτυχία σε όλους και καλή φώτιση.Μη χαλιέσαι, βρε συνάδελφε. Ποιοι κάνουν τα κηρύγματα στα σχολεία; Μα οι πιο αραχτοί και βολεμένοι. Ακόμα δεν έχεις πάρει το μάθημά σου; Απαιτούν από τον...(μπιπ) να μείνουν στην επαρχία με τρεις και εξήντα, αλλά οι ίδιοι σφάζουν αν τους ζητήσεις να κάνουν μια γιορτή ή μια εφημερία. Μη μασάμε! Ο εργαζόμενος δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, έχει και δικαιώματα, πώς να το κάνουμε!
Τωρα αν βγει ο PA (και προσωπικά δεν κάνω καμία πλάκα) και σας τα χώσει άλλη μια φορά θα φταίει;Πάντως για του λόγου το αληθές ας πούμε μερικά πράγματα.Οι περισσότεροι έχετε δίκιο.Πλην όμως επειδή υπηρετούμε σε Δημόσια σχολεία το μεγαλύτερο δίκιο το έχει ο Ελληνας Φορολογούμενος που πληρώνει για να έχει αυτός και τα παιδιά του Παιδεία.Το αν η κυβέρνηση εκτελεί παλινδρομική κίνηση επί του άξονα (αποσπάσεις, μεταθέσεις, μετατάξεις) ή αν ο εκπαιδευτικός δεν θέλει να πάει εκεί που εργάζεται (για οποιοδήποτε λόγο δίκαιο ή αδίκο) ο πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να καταψηφίσει την Κυβέρνηση και να ζητήσει κατά πλειοψηφία και άλλες απομακρύνσεις Δ.Υ.Απλά ενημερωτικά και καθόλου μικροκομματικά...απλά ότι σπέρνεις θερίζεις...
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 04:19:53 pmΠαράθεση από: koukida στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 04:13:15 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 03:55:26 pmΕπίσης, δεν μπορεί να σκύβει επιλεκτικά στο προσωπικό πρόβλημα των βυσμάτων και σ' εμάς που θέλουμε απόσπαση στο σχολείο να λέει "θυσιάσου για τις ανάγκες της υπηρεσίας". Δε γίνεται!+++++++--------------------Προς τον φίλο που δεν θυμάμαι το nickname του αλλα απευθύνθηκε σε εμένα--> θεωρούσα ως εύλογο χρονικό διάστημα που θα παρέμενα στην δική μου εξορία,αυτό που υπολόγιζα με βάση τα μόρια που έπαιρνα εκεί και που κατα μέσο όρο χρειαζόταν για να πάω πιο κοντά στο σπίτι μου τω καιρώ εκείνω. Κάτι που έχει καταρρεύσει πιά.Το να συγκρίνεις την πορεία της εκπαιδευτικής καριέρας κάποιου με τον τζόγο- αποδεικνύει απλά και καθαρά πόσο παράλογο είναι το σύστημα τοποθετήσεων και όλων των εκπαιδευτικών μεταβολών στην Ελλάδα. Και όχι, κάτι τέτοιο εμένα δεν με ικανοποιεί, ούτε θα το αποδεχτώ,πόσο μάλλον να το δικαιολογήσω ή να το χειροκροτήσω στην χειρότερη.μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας- 'ανάγκες της υπηρεσίας' και άλλα τέτοια εγω τα ακούω βερεσέ. Το σύστημα μια χαρά βολεύει τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους πιθανούς ψηφοφόρους τους. καλη επιτυχία σε όλους και καλή φώτιση.Μη χαλιέσαι, βρε συνάδελφε. Ποιοι κάνουν τα κηρύγματα στα σχολεία; Μα οι πιο αραχτοί και βολεμένοι. Ακόμα δεν έχεις πάρει το μάθημά σου; Απαιτούν από τον...(μπιπ) να μείνουν στην επαρχία με τρεις και εξήντα, αλλά οι ίδιοι σφάζουν αν τους ζητήσεις να κάνουν μια γιορτή ή μια εφημερία. Μη μασάμε! Ο εργαζόμενος δεν έχει μόνο υποχρεώσεις, έχει και δικαιώματα, πώς να το κάνουμε!Ο εργαζόμενος έχει και υποχρεώσεις όμως.