0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
.......................................................debiio στην ΔΔΕ ήμουν αρμόδια για το survey ολης της Διεύθυνσης και άρα είχα εικονα και των περίπου 100 σχολείων μας. Σε βεβαιώ λοιπον ότι ναι, ειναι δυνατόν να καλύπτεται το ωράριο ενός εκπαιδευτικού χωριςουτε μία ώρα διδακτική!!!!
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:51:35 pmΕρώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;Η πρόθεση του υπουργείου είναι να γίνει μόνο για τις ειδικές κατηγορίες. Οι αιρετοί, απο ότι έμαθα, πιέζουν να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις. Θα δείξει... Επίσης απο οσο ξέρω το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη.
Ερώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;
Παράθεση από: vg76 στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:59:40 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:51:35 pmΕρώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;Η πρόθεση του υπουργείου είναι να γίνει μόνο για τις ειδικές κατηγορίες. Οι αιρετοί, απο ότι έμαθα, πιέζουν να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις. Θα δείξει... Επίσης απο οσο ξέρω το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη.Αυτό πληροφορήθηκα κι εγώ vg76.