0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:37:32 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:31:05 pmΌποιον δεν τον αφορούν οι αποσπάσεις πάει στο αντίστοιχο θέμα που τον αφορά, κι όποιος θέλει να διαμαρτηθεί όχι από δω αλλά στους δρόμους, στις συγκεντρώσεις, στις απεργίες και στις εκλογές να είναι παρών, αυτά πάντα καλοπροαίρετα, γιατί μόνο η μειοψηφία είναι και ήταν παρούσα εκεί!Εγώ αύριο θα πάω στο σχολείο μου (όπως χρόνια τώρα) και καλά θα κάνετε να πάτε και μερικοί από εδώ που ενώ διοριστήκατε καθηγητές σε ένα μέρος δεν έχετε πατήσει ποτέ.Οσο για τις απεργίες και τα υπόλοιπα όσο μερικοί φωνάζετε μόνο όταν θίγεστε πάλι μειοψηφία θα είσαστε.Αρκετά πλέον. Δεν μας χρωστάνε και όλοι σε αυτη τη ζωή.Αλλάζω topic γιατί κουράστηκα με τον καθένα που ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους που τον βολεύανε και τώρα βγαίνει και τους βρίζει. Λες και δεν βλέπουμε κάθε χρόνο τι γίνεται στις Δ/νσειςΥΓ. Σαφώς και κάποιοι έχετε δίκιο αλλά είπαμε όταν ψηφίζουμε γενικώς ας ψηφίζουμε και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν μόνο εμάς αλλά όλο τον κλάδο.Θα συμφωνήσω σε κάποια από αυτά που λες αν και τα περισσότερα είναι γενικότητες, μην κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις που δε γνωρίζεις. Το θεμα μας εδώ είναι οι αποσπάσεις κι όποιος κουράζεται σαφώς και φεύγει...
Παράθεση από: Rwxanh στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:31:05 pmΌποιον δεν τον αφορούν οι αποσπάσεις πάει στο αντίστοιχο θέμα που τον αφορά, κι όποιος θέλει να διαμαρτηθεί όχι από δω αλλά στους δρόμους, στις συγκεντρώσεις, στις απεργίες και στις εκλογές να είναι παρών, αυτά πάντα καλοπροαίρετα, γιατί μόνο η μειοψηφία είναι και ήταν παρούσα εκεί!Εγώ αύριο θα πάω στο σχολείο μου (όπως χρόνια τώρα) και καλά θα κάνετε να πάτε και μερικοί από εδώ που ενώ διοριστήκατε καθηγητές σε ένα μέρος δεν έχετε πατήσει ποτέ.Οσο για τις απεργίες και τα υπόλοιπα όσο μερικοί φωνάζετε μόνο όταν θίγεστε πάλι μειοψηφία θα είσαστε.Αρκετά πλέον. Δεν μας χρωστάνε και όλοι σε αυτη τη ζωή.Αλλάζω topic γιατί κουράστηκα με τον καθένα που ψηφίζει συνέχεια τους ίδιους που τον βολεύανε και τώρα βγαίνει και τους βρίζει. Λες και δεν βλέπουμε κάθε χρόνο τι γίνεται στις Δ/νσειςΥΓ. Σαφώς και κάποιοι έχετε δίκιο αλλά είπαμε όταν ψηφίζουμε γενικώς ας ψηφίζουμε και ανθρώπους που δεν εξυπηρετούν μόνο εμάς αλλά όλο τον κλάδο.
Όποιον δεν τον αφορούν οι αποσπάσεις πάει στο αντίστοιχο θέμα που τον αφορά, κι όποιος θέλει να διαμαρτηθεί όχι από δω αλλά στους δρόμους, στις συγκεντρώσεις, στις απεργίες και στις εκλογές να είναι παρών, αυτά πάντα καλοπροαίρετα, γιατί μόνο η μειοψηφία είναι και ήταν παρούσα εκεί!
Καλησπέρα συνάδελφοι!!!
Ρε παιδιά, τι καινούριο φρούτο είναι η συνεξέταση;;;;;Για όσους περιμένουν μετάταξη δε μιλούσε η αρχική ανακοίνωση για την παρουσία στα σχολεία;είναι δυνατόν ένας με συνεξέταση να αποσπαστεί σε θέση άλλου με συνυπηρέτηση/20 έτη υπηρεσίας/παιδιά/εντοπιότητα κλπ κλπ;;;;;Ξέρω ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά μήπως οι αιρετοί εννοούσαν μετάταξη;Τι άλλο θα ακούσουμε πια; Πόσο ακόμη να αντέξουμε;
Εάν κάποιοι νομίζουν οτι απλά θα μας ενημερώνουν για τις άσχημες εξελίξεις απο το υπουργείο, καλύτερα να παραιτηθούν.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Παράθεση από: gio66 στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:55:55 pmΡε παιδιά, τι καινούριο φρούτο είναι η συνεξέταση;;;;;Για όσους περιμένουν μετάταξη δε μιλούσε η αρχική ανακοίνωση για την παρουσία στα σχολεία;είναι δυνατόν ένας με συνεξέταση να αποσπαστεί σε θέση άλλου με συνυπηρέτηση/20 έτη υπηρεσίας/παιδιά/εντοπιότητα κλπ κλπ;;;;;Ξέρω ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά μήπως οι αιρετοί εννοούσαν μετάταξη;Τι άλλο θα ακούσουμε πια; Πόσο ακόμη να αντέξουμε;Εσένα απ' όσα έχουν συμβεί έως τώρα αυτό σε παραξένεψε; Εδώ εξαφάνισαν τη μισή τεχνική εκπαίδευση εν μια νυκτί και πάμε στα σχολεία χωρίς να ξέρουμε ποιο πρόγραμμα σπουδών θα ισχύσει. Εκεί θα κολλήσουμε; Live your myth in Greece. Όλα γίνονται!
ας μην το κανουμε αυτο μεταξυ μας... εκνευριζομαι με αυτα που ακουω! Οι εκπαιδευτικοι παιρνουν συνυπηρετηση με ανεργο και αγροτη και δεν παιρνουν οι συζυγοι εκπαιδευτικων. Ο καθενας τον εαυτο του βλεπει μονο!