0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Λαερτης στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 10:05:01 pmΕάν κάποιοι νομίζουν οτι απλά θα μας ενημερώνουν για τις άσχημες εξελίξεις απο το υπουργείο, καλύτερα να παραιτηθούν.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Θα επιχειρήσω μία πρόβλεψη. Μπορεί, βέβαια, να θέλω να είμαι αισιόδοξη και γι αυτό να τα λέω. Πιστεύω ότι όλες οι αποσπάσεις θα βγουν εντός της εβδομάδας. Γι αυτό τόση κινητικότητα από τους αιρετούς, για να δείξουν ότι πίεσαν.
Εάν κάποιοι νομίζουν οτι απλά θα μας ενημερώνουν για τις άσχημες εξελίξεις απο το υπουργείο, καλύτερα να παραιτηθούν.ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
escozul: Δες εδώ http://www.pde.gr/index.php?topic=29361.msg710915#msg710915
Είναι παράτυπο να απομονωθούν οι αιτήσεις με συνεξέταση από τις υπόλοιπες αιτήσεις, γιατί για να γίνουν δεκτές πρέπει και οι δύο σύζυγοι να έχουν την απαιτούμενη μοριοδότηση. Πώς θα γίνει αυτό, αν τα μόρια αυτών που ζητούν απόσπαση με συνεξέταση δεν συγκριθούν με τα μόρια όλων των άλλων που ζητούν απόσπαση για τα ίδια ΠΥΣΔΕ;
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 05:31:51 pmΠαράθεση από: vg76 στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:59:40 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:51:35 pmΕρώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;Η πρόθεση του υπουργείου είναι να γίνει μόνο για τις ειδικές κατηγορίες. Οι αιρετοί, απο ότι έμαθα, πιέζουν να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις. Θα δείξει... Επίσης απο οσο ξέρω το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη.Αυτό πληροφορήθηκα κι εγώ vg76.Γιατί το υπουργείο δε θέλει για όλους; Με ποια δικαιολογία;
Παράθεση από: vg76 στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:59:40 pmΠαράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:51:35 pmΕρώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;Η πρόθεση του υπουργείου είναι να γίνει μόνο για τις ειδικές κατηγορίες. Οι αιρετοί, απο ότι έμαθα, πιέζουν να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις. Θα δείξει... Επίσης απο οσο ξέρω το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη.Αυτό πληροφορήθηκα κι εγώ vg76.
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:51:35 pmΕρώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;Η πρόθεση του υπουργείου είναι να γίνει μόνο για τις ειδικές κατηγορίες. Οι αιρετοί, απο ότι έμαθα, πιέζουν να εξεταστούν όλες οι αιτήσεις. Θα δείξει... Επίσης απο οσο ξέρω το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει την Τετάρτη.
Ερώτηση: Έμαθε κανείς κάτι περισσότερο για το ΚΥΣΔΕ που, σύμφωνα με φήμες, θα γίνει την Πέμπτη; Θα γίνει όντως και ποιους θ' αφορά;
Πριν λίγο, ο δντής βθμιας νομού Άρτας, κος Ράπτης, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Art Tv, πως οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, θα βγουν εντός της εβδομάδας...Απλά το θέτω υπόψιν σας...
Παράθεση από: athapris στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 12:48:57 amΠριν λίγο, ο δντής βθμιας νομού Άρτας, κος Ράπτης, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Art Tv, πως οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, θα βγουν εντός της εβδομάδας...Απλά το θέτω υπόψιν σας...Άντε να δούμε!