0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ΙΕΚ εχουμε ενημέρωση?Η Γ.Γ.Δ.
Παράθεση από: PE20_2006 στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 12:41:57 pmΓια ΙΕΚ εχουμε ενημέρωση?Η Γ.Γ.Δ.
Καλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;;
Παράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; Στο εγχειρίδιο του καλού βολευτή και Υπουργού υπάρχει μια ιεραρχία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Ασε που ο βολευτής, ο Υπουργός κ.α. έρχονται και παρέρχονται...
Παράθεση από: Evnikim στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:24:47 amΚαλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;[/quΚote]Καλημέρα και απο εμένα σε όλους Κι εγω εχω την ίδια απορία , μήπως βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα με το τι γίνεται ! Μήπως ξέρει κάποιος;Επίσης μία άλλη απορία , ήταν τόσο επείγουσες οι αποσπάσεις στις Μητροπόλεις κλπ, από το να βγουν οι αποσπάσεις για τα σχολεία ;;;;;Υποτίθεται οτι την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε μαθήματα;; βασικά την Πέμπτη παρουσιαζόμαστε...αλλά μάλλον δεν έχουν σκεφτεί οτι τελευταία στιγμή πάλι θα τρέχουμε με την ψυχή στο στόμα!!!!!
Καλημέρα σε όλους....Γνωρίζει κανείς σε τι ποσοστό κινήθηκαν οι φετινές αποσπάσεις (που έχουν ήδη ανακοινωθεί) σε σχέση με πέρισυ;
Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο μονο μόνιμοι εχουν το δικαίωμα να δουλέψουν σε ελληνικό σχολείο στο εξωτερικό ;
Ναι αλλα αν σκεφτείς οτι μόνιμοι πλέον τέλος τότε απο εδώ και πέρα αν κάποιος θέλει να δουλέψει σε ελληνικό σχολείο έξω απλά δεν θα μπορέσει τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια.Οσοι πρόλαβαν πρόλαβαν.