0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Μόλις επέστρεψα από το σχολείο.Μπήκε η διευθύντρια κάποια στιγμή στο γραφείο των καθηγητών με ένα μέιλ ανά χείρας ότι δεν πρόκειται να φύγει με απόσπαση κανείς αν δεν έρθει ο αντικαταστάτης του.τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα συνάδελφοι.επίσης πήρα τηλ αιρετό του κυσδε.πιέζουν να εξετάσουν όλες τις αιτήσεις αλλά προς το παρόν η πολιτική ηγεσία είναι ανένδοτη.δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε πια.απελπίστηκα.
Tελευταία νέα.Το ΚΥΣΔΕ γίνεται την Τετάρτη 2/9.Η κατάσταση στις Δ/θμιες εχει ξεφυγει.Γίνεται πανικός από ενστάσεις και οι νομικές υπηρεσίεςλενε οτι οι μετατάξεις μπορούν εύκολα να προσβληθούν.και κάτι της ώρας:απο Περιφερειακή Δ/νση έμαθα ότι όσοι δεν πήραν μετάταξη θα τοποθετηθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός περιφέρειας.Αυτό το έχουν ήδη έτοιμο και περιμένουν να το πασσάρουν εντός εβδομάδας.Έλληνες καλο κουραγκιο.......
Εκτός αν είναι συνάδερφος εκπαιδευτικός, τότε δεν ισχύει η συνυπηρέτηση.Όταν το ζήτησα πριν χρόνια να πάμε οπουδήποτε μαζί όλη η οικογένεια(εγώ αναπληρωτής δάσκαλος και η γυναίκα μου μόνιμη δασκάλα η αίτηση μας 4 φορές απορίφθηκε.
Σε ποιό ΠΥΣΔΕ είσαι, αν επιτρεπεται; Το μέηλ ήταν από το υπουργείο η από τη
Παράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:06:54 pmTελευταία νέα.Το ΚΥΣΔΕ γίνεται την Τετάρτη 2/9.Η κατάσταση στις Δ/θμιες εχει ξεφυγει.Γίνεται πανικός από ενστάσεις και οι νομικές υπηρεσίεςλενε οτι οι μετατάξεις μπορούν εύκολα να προσβληθούν.και κάτι της ώρας:απο Περιφερειακή Δ/νση έμαθα ότι όσοι δεν πήραν μετάταξη θα τοποθετηθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός περιφέρειας.Αυτό το έχουν ήδη έτοιμο και περιμένουν να το πασσάρουν εντός εβδομάδας.Έλληνες καλο κουραγκιο.......ξερει και για ποιους θα συνεδριάσει;;
Παράθεση από: kostaslbc στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 03:06:54 pmTελευταία νέα.Το ΚΥΣΔΕ γίνεται την Τετάρτη 2/9.Η κατάσταση στις Δ/θμιες εχει ξεφυγει.Γίνεται πανικός από ενστάσεις και οι νομικές υπηρεσίεςλενε οτι οι μετατάξεις μπορούν εύκολα να προσβληθούν.και κάτι της ώρας:απο Περιφερειακή Δ/νση έμαθα ότι όσοι δεν πήραν μετάταξη θα τοποθετηθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εντός περιφέρειας.Αυτό το έχουν ήδη έτοιμο και περιμένουν να το πασσάρουν εντός εβδομάδας.Έλληνες καλο κουραγκιο.......Aν εννοείς παραπάνω με διάθεση όντως ισχύει (από το νόμο της Φιλενάδας). Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο