0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mafits στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 04:52:48 pmΜη ξεχνάτε ότι κατα τη διαδικασία των αποσπάσεων υπολογίζονται και τα εν δυνάμει κενά, αυτών δλδ που θα φύγουν απο το συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ.Αν π.χ. κάποιο ΠΥΣΠΕ έδωσε 10 λειτουργικά λαμβάνονται υπόψη και αυτοί όμως που θα φύγουν από το Νομό...Εννοείς ότι συμπεριλαμβάνονται στα κενά που έστειλαν οι κατά τόπους διευθύνσεις ή ότι θα υπολογιστούν επιπλέον την ώρα της συνεδρίασης; ΕυχαριστώΑκριβώς!!!!Προσωπικά ανήκω στη Δευτεροβάθμια. Αν στο Πυσδε Πέλλας υπήρχαν 10 κενα στην ειδικότητά μου θα ετοίμαζα ήδη βαλίτσες γιατί θα θεωρούσα σίγουρη την απόσπαση.
Μη ξεχνάτε ότι κατα τη διαδικασία των αποσπάσεων υπολογίζονται και τα εν δυνάμει κενά, αυτών δλδ που θα φύγουν απο το συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ.Αν π.χ. κάποιο ΠΥΣΠΕ έδωσε 10 λειτουργικά λαμβάνονται υπόψη και αυτοί όμως που θα φύγουν από το Νομό...
από επικοινωνία μου με τον αιρετο κ. Φιρτινίδη1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜ
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 07:08:54 pmαπό επικοινωνία μου με τον αιρετο κ. Φιρτινίδη1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜ
Αφού λένε ότι δεν έχουν τα κενά πως θα προχωρήσουν έστω και για τις κατά προτεραιότητα;Πέρσι στη Δυτική Θεσσαλονίκη αποσπάστηκαν 75 ΠΕ11 από την Πρωτοβάθμια, εκτός των ειδικών κατηγοριών. Φέτος οι μετατάξεις των ΠΕ11 από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια στην ίδια περιοχή ήταν μόνο 6. Πώς θα καλυφθούν τα υπόλοιπα κενά; Από την πρωτοβάθμια που υποτίθεται ότι σε όλη την Ελλάδα ήρθε στα ίσια της (λόγω μετατάξεων), ή από τη δευτεροβάθμια, που υποτίθεται ότι συνεχίζει να έχει πλεονάσματα.